2 min. læsning (cirka)
Panasonics Aquarea T-CAP SQ-serie
4.8 (95%) 4 stemme[r]

Aquarea All in One er Panasonics nye linje af varmepumper til opvarmning, køling og varmt brugsvand. Med denne serie behøver du hverken af gå på kompromis med teknologi, komfort, design eller ydeevne. Udover dette har Aquarea T-CAP Super Quiet opnået en markedsledende COP-klassifikation på 4,84.

Mærke: Panasonic

Type: Luft til vand

AQUAREA T-CAP Super Quiet: En utrolig støjsvag varmepumpe

Panasonic har med sin nye serie også opnået en reduktion af støjniveauet på 7 decibel, hvis der sammenlignes med deres tidligere udgavers effektivitetsniveau. Med denne opgradering mærkes en tydelig forskel. Varmepumpen har også en særlig støjsvag tilstand. Ved drift i støjsvag tilstand kan Aquarea formindske op til 12 decibel.

Udstyret med Touch styreenhed og mulighed for fancoils

Panasonic’s nye varmepumpe fås med en ny touch styreenhed, som indeholder utallige brugervenlige funktioner. Varmepumpen kan indstilles til automatisk tilstand med hensyn til afkøling og opvarmning. Tilmed kan den indstilles til energibesparende ferietilstand, støjsvag tilstand og oplåses til en særlig afkølingstilstand. Med styreenheden kan du styre varmepumpen af Klasse A med hele 7 forskellige hastigheder. Det er også let at følge med i dit energiforbrug, da dette vises på enheden samt temperaturen. Aquarea T-CAP SQ kan styres ved brug af IntesisHome til web-styring. Brugervenligheden har været i fokus, hvilket gør styringen af varmepumpen meget enkelt at benytte.

Effektivitet, lave energiomkostninger og god komfort i hjemmet

Aquarea er et godt valg, når det kommer til effektivitetsniveau og miljøvenlighed. Den kan opfange varmeenergi fra den omgivende luft og overføre til vand til opvarmning af dit hjem, varmt brugsvand eller afkøling af huset. Aquarea kan derfor opfange op mod 80% af varmeenergien fra den omgivende luft. Dette effektivitetsniveau kan også opnås på trods af meget lave temperaturer. Med Aquarea T-CAP SQ-serien kan du spare op mod 8200 kr. om året i forhold til alm. elvarme. Driftsomkostningerne er en del lavere og dermed kan investeringen hurtigt tjene sig ind.

Panasonic Aquarea Split Smart Cloud

Med Aquarea Smart Cloud får du meget mere end bare en termostat med en tænd og sluk-knap til dit varmeanlæg. Dette er din fjernbetjening til opvarmnings- og varmtvandsfunktioner samt oversigt over statistik på dit energiforbrug. Aquarea Smart Cloud maksimerer komforten, mens den mindsker elregningen. Den gør det supernemt at regulere temperaturen fra hvor som helst og opstille temperaturtidsplaner, som kan tilpasses dine behov. Panasonics Aquarea Smart Cloud giver energibesparelser, komfort og kontrol over alt.

Stor vandbeholder på 200 liter og Hydromodul

Panasonics nye serie Aquarea T-CAP SQ er en kombination af den nyeste Hydrokit-teknologi og en af de bedste stålbeholdere på markedet. Med varmepumpen følger en rustfri stålbeholder på 200 liter. Stålbeholderen har høj isolering, hvilket betyder, at den vil reducere energitab over tiden. Med stålbeholderen følger også en garanti på hele 10 år. Dertil kommer et hydraulisk modul med høj ydeevne til at opvarme vand med.

Anmeldelse Detaljer
Dato:
Anmeldte produkt:
Panasonics Aquarea T-CAP SQ
Vores anmeldelse
51star1star1star1star1star

Findvarmepumpe anbefaler:

Det anbefales på vores højeste at få flere tilbud før du køber/bestiller en ny god varmepumpe, at du får flere tilbud for at få den bedste pris. Vi har fundet de to bedste og mest troværdige løsninger, som vi kender til.
Her kan du få 4 uforpligtende og ganske gratis tilbud, som sørger for at du får de bedste priser på markedet.

*Alle tilbud med vores partnere er gratis og kan nemt frasiges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one + nine =

► (Skriv koden i boksen) *