3 min. læsning (cirka)
2.9/5 - (16 votes)

Metro Therm Metro Air F12 er varmepumpen til dig, der gerne vil have en stabil og lydsvag luft til vand varmepumpe. Denne type udnytter den termiske energi fra luften til at cirkulere varmt vand i dit varmesystem.

Det betyder, at du på bedst tænkelig vis udnytter naturens egne uudtømmelige ressourcer til at få billig og miljørigtig energi. Men Metro Therm Metro Air F12 får du en luft til vand varmepumpe, som kan stå for hele varmeproduktionen til en mindre husholdning.

Denne model er yderst støjsvag, og larmer faktisk ikke mere, end et moderne køleskab gør det. Det betyder at du sagtens kan anvende denne varmepumpe, selv hvis du har et naboskel tæt på.

Test 2019:
Placeret nr. 1

Lydniveau:
53 dB

SCOP:
3,90 / 5,05

Temperatur:
-20°C

Energimærke:
A++

Høj effektivitet i kompakt design

Metro Air F12 er den største af Metro Therms Metro Air modeller, og den leverer 2-12 kW varme. Det er nok til en lille til mellemstor husholdning. Varmepumpen har en fremløbstemperatur på maksimum 55 grader.

Det er en mellemhøj temperatur, som egner sig bedst til gulvvarme i nyere bebyggelse, der er beregnet på varme ved lavere temperaturer. Med en frekvensstyret regulering, tilpasser denne varmepumpe sig hele tiden husets behov, og det sikrer den højest mulige effektivitet og mindst mulige spild.

Metro Air Metro Therm F12 har et rigtigt godt effektivitetsniveau på cirka 3,5 SCOP, hvilket betyder, at den leverer 3,5 gange så meget varme som den forbruger strøm. Man kan altså sige, at for hver krone du bruger på strøm, får du 3,5 kroner tilbage i varme.

Den høje effektivitet holder sig gældende ved selv meget lave temperaturer. Varmepumpen fungerer effektivt ved helt ned til minus 20 grader. Hvilket altså sikrer dig varme året rundt, selv i Danmarks kolde vintre.

Med en Metro Air F12 varmepumpe kan du spare helt op til 70 % på varmeregningen, og samtidig gøre noget godt for miljøet. Den høje effektivitet betyder heldigvis ikke at den larmer. Faktisk er støjniveauet ikke højere end på et almindeligt køleskab.

Brug den med Metro Air indemodul for flere fordele

Kombinerer du din Metro Therm Metro Air varmepumpe med et Metro Air indemodul, sikrer du dig en duo der kan stå for hele din boligs varmeforbrug. Du får altså et komplet og økonomisk, samt miljøvenligt, varmesystem.

Metro Air 330 er indemodulet der passer til din Metro Air F12 varmepumpe. Den er elegant og klassisk designet, og lavet i danske standardmål, så den let passer ind i dit bryggers eller teknikrum. Indemodulet er komplet med integreret varmtvandsbeholder og system til at lede varmen rundt i din boligs varmekilder.

Varmtvandsbeholderen sikrer at der altid er nok varmt brugsvand til husholdningen. Selvom selve varmtvandsbeholderen har en beskeden størrelse på 160 liter, har den en stor varmespiral, der gør, at den leverer langt mere varmt vand, end andre beholdere på samme størrelse. Den kompakte størrelse skal altså ikke misforstås med lav effektivitet.

Dette varmepumpesystem er fuldt tilstrækkelig til en lille eller mellemstor husholdning. Uden du løber tør for varmt vand med shampoo i håret. Den energibesparende og miljørigtige varmeløsning sørger for, du aldrig mangler varme i din bolig fremadrettet.

 

Opsummering af varmepumpen

Her er altså luft til vand varmepumpen til dig der renoverer eller bygger nyt, og har brug for et moderne og stabilt varmesystem. Metro Therm Metro Air F12 kombineret med indemodulet Metro Air 330 er et komplet system, som kan levere tilstrækkelig varme samt varmt brugsvand til din husholdning mange år frem.

Systemet udmærker sig ved at være meget lydsvag, og i et kompakt men yderst effektivt design. Du kan anvende Metro Therm Metro Air varmepumpen uanset hvor du bor, da det lave støjniveau sagtens overholder regler i forhold til støj og naboskel.

Varmepumpen er meget effektivt, og du kan spare helt op til 70 % på varmeregningen med denne løsning. Fremløbstemperaturen egner sig særdeles godt til gulvvarme i nyere bebyggelse, der er lavet til de lidt lavere temperaturer.

Varmepumpens frekvensstyrede regulering sørger i øvrigt for, at effektiviteten altid tilpasses din bolig nærværende behov. Det er altså en varmepumpe til dig, der gerne vil have en solid og økonomisk løsning.

Med et højt funktionsniveau ved selv meget lave temperaturer, behøver du ikke bekymre dig om at have andre varmekilder i dit hjem. Det er et komplet og ordentligt varmesystem.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.