2 min. læsning (cirka)
Daikin Altherma 3
4.3 (86.67%) 3 stemme[r]

Altherma 3 er Daikin’s nye innovative luft til vand varmepumpe på markedet. Med sin nye Bluevolution teknologi, høje energieffektivitet niveau, unikke design og smarte funktioner, som gør, at du som forbruger er i fuld kontrol, er det hurtigt blevet et populært valg i mange hjem.

Skab overskud ved udskiftning af fyr

Det kan være meget fordelagtigt at udskifte sit fyr til en Daikin Altherma 3 varmepumpe. Varmepumpen sørger for gulvvarme og varmt vand til bade. Med et Daikin Altherma 3 behøver man ikke at opfylde med piller, rense, støvsuge og tjekke temperatur. Det sørger den helt selv for. Det eneste, som man skal bekymre sig om, er, at den blå knap på varmepumpen lyser. Dette har været medvirkende til at skabe et større overskud hos kunder. Daikin holder fuldt ud, hvad de lover med Altherma 3. Det er alle fordelene samlet i en enkelt enhed.

Flot og elegant indendørs enhed – Vinder af Design Award 2018

Daikins Altherma 3 vandt prisen for det perfekte design af IF Design Award. Ved denne model er der blevet lagt særlig vægt på de lige linjer ved de store flade overflader. Altherma 3 er både kompakt og stilfuld på samme tid. En anden central del af designet er brugergrænsefladen, som der er blevet lagt stor fokus på at gøre simpelt og brugervenlig. Udover at kunne prale af sit design, så er Daikins Altherma 3 også økonomisk, miljøvenlig og energibesparende med sit høje energieffektivitetsniveau A+++. Tilmed indeholder Altherma 3 den nye R32 Bluevolution teknologi, som gør kølemiddel systemet mere økologisk.

180 liter og 230 liter tank med mange muligheder

Daikins nye varmepumpe findes med 2 forskellige størrelse tanke. Den fås både med en tank på 180 liter, men også på hele 230 liter. De store tanke gør, at du ikke løber tør for vand lige foreløbig. Dette gør det blandt andet muligt at tage et dejligt langt varmt bad og bagefter behøver man ikke bekymre sig det mindste om vandets efterfølgende temperatur.

Nem at kontrollere og se statistik med mobil app

Med de nye features er det nu muligt at være i fuld kontrol over varmepumpen. Med det nye design kan alle serviceegenskaber tilgås på varmepumpens front, mens alle ledninger kan ses øverst på varmepumpen. Det er også nemt at ændre indstillinger og følge statistik gennem Daikin Online Controller App på din Smartphone eller Tablet, hvor du hvor som helst og når som helst kan indstille temperaturen i dit hjem. App’en giver dig mulighed for at tilpasse temperaturen i dit eget hjem således, at den passer til dine behov. Dette betyder samtidig, at energieffektiviteten kan forøges med Daikins Online Controller.

Tre forskellige indendørs dele

Daikin Altherma 3 fås i 3 forskellige enheder for at tilgodese alle familier og tilbyde forskellige løsninger. Den fås enten som en stående luft/vand enhed med en integreret varmtvandsbeholder eller med integreret ECH2O-tank. Disse 2 enheder er ideelle ved nybyggerier og huse med lavt energiforbrug.. Den tredje enhed er en vægmonteret varmepumpe. Daikin Altherma 3 sparer dig for store driftsudgifter ved at regulere effektiviteten alt efter årstiden. Det er ligeledes med til at skabe mere plads, da Daikins enheder fås som integrerede dele. De 3 indendørs dele fylder alle 60x60cm. Dermed skiller varmepumperne sig ikke ud både i forhold til størrelse eller design i forhold til dine andre hvidevarer og husholdningsapparater.

Anmeldelse Detaljer
Dato:
Anmeldte produkt:
Daikin Altherma 3
Vores anmeldelse
41star1star1star1stargray

Findvarmepumpe anbefaler:

Det anbefales på vores højeste at få flere tilbud før du køber/bestiller en ny god varmepumpe, at du får flere tilbud for at få den bedste pris. Vi har fundet de to bedste og mest troværdige løsninger, som vi kender til.
Her kan du få 4 uforpligtende og ganske gratis tilbud, som sørger for at du får de bedste priser på markedet.

*Alle tilbud med vores partnere er gratis og kan nemt frasiges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 4 =

► (Skriv koden i boksen) *