2 min. læsning (cirka)
4.2/5 - (12 votes)

Altherma 3 er Daikin’s nye innovative luft til vand varmepumpe på markedet.

Med sin nye Bluevolution teknologi, høje energieffektivitet niveau, unikke design og smarte funktioner, som gør, at du som forbruger er i fuld kontrol, er det hurtigt blevet et populært valg i mange hjem.

Type: Luft til Vand

Mærke: Daikin

Skab overskud ved udskiftning af fyr

Det kan være meget fordelagtigt at udskifte sit fyr til en Daikin Altherma 3 varmepumpe. Varmepumpen sørger for gulvvarme og varmt vand til bade.

Med et Daikin Altherma 3 behøver man ikke at opfylde med piller, rense, støvsuge og tjekke temperatur. Det sørger den helt selv for. Det eneste, som man skal bekymre sig om, er, at den blå knap på varmepumpen lyser.

Dette har været medvirkende til at skabe et større overskud hos kunder. Daikin holder fuldt ud, hvad de lover med Altherma 3. Det er alle fordelene samlet i en enkelt enhed.

Flot og elegant indendørs enhed – Vinder af Design Award 2018

Daikins Altherma 3 vandt prisen for det perfekte design af IF Design Award. Ved denne model er der blevet lagt særlig vægt på de lige linjer ved de store flade overflader.

Altherma 3 er både kompakt og stilfuld på samme tid. En anden central del af designet er brugergrænsefladen, som der er blevet lagt stor fokus på at gøre simpelt og brugervenlig.

Udover at kunne prale af sit design, så er Daikins Altherma 3 også økonomisk, miljøvenlig og energibesparende med sit høje energieffektivitetsniveau A+++. Tilmed indeholder Altherma 3 den nye R32 Bluevolution teknologi, som gør kølemiddel systemet mere økologisk.

180 liter og 230 liter tank med mange muligheder

Daikins nye varmepumpe findes med 2 forskellige størrelse tanke. Den fås både med en tank på 180 liter, men også på hele 230 liter. De store tanke gør, at du ikke løber tør for vand lige foreløbig.

Dette gør det blandt andet muligt at tage et dejligt langt varmt bad og bagefter behøver man ikke bekymre sig det mindste om vandets efterfølgende temperatur.

Nem at kontrollere og se statistik med mobil app

Med de nye features er det nu muligt at være i fuld kontrol over varmepumpen. Med det nye design kan alle serviceegenskaber tilgås på varmepumpens front, mens alle ledninger kan ses øverst på varmepumpen.

Det er også nemt at ændre indstillinger og følge statistik gennem Daikin Online Controller App på din Smartphone eller Tablet, hvor du hvor som helst og når som helst kan indstille temperaturen i dit hjem.

App’en giver dig mulighed for at tilpasse temperaturen i dit eget hjem således, at den passer til dine behov. Dette betyder samtidig, at energieffektiviteten kan forøges med Daikins Online Controller.

Tre forskellige indendørs dele

Daikin Altherma 3 fås i 3 forskellige enheder for at tilgodese alle familier og tilbyde forskellige løsninger. Den fås enten som en stående luft/vand enhed med en integreret varmtvandsbeholder eller med integreret ECH2O-tank.

Disse 2 enheder er ideelle ved nybyggerier og huse med lavt energiforbrug.. Den tredje enhed er en vægmonteret varmepumpe.

Daikin Altherma 3 sparer dig for store driftsudgifter ved at regulere effektiviteten alt efter årstiden. Det er ligeledes med til at skabe mere plads, da Daikins enheder fås som integrerede dele.

De 3 indendørs dele fylder alle 60x60cm. Dermed skiller varmepumperne sig ikke ud både i forhold til størrelse eller design i forhold til dine andre hvidevarer og husholdningsapparater.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Kommentarer

 1. Jeg er ikke helt sikker på denne varmepumpe. Der er mange som siger at man bør vælge Panasonic, når det kommer til luft til luft varmepumper. Er det rigtigt?

  1. Hej Ole,

   Panasonic laver mange gode varmepumper, men det er bestemt ikke ensbetydende med at de er de eneste på markedet, som laver gode varmepumper. Som du kan se i indlægget her, så er Daikin Altherma 3 ikke på 2019 listen over varmepumper, men det betyder ikke at det ikke er en god varmepumpe. Det kunne være spændende at høre mere omkring om det er en installatør, som har bragt dig i denne retning, da der sikkert ligger en energiberegning bag. Kan du lukke op for det?

   Rigtig god weekend!

   Med venlig hilsen,

   Mads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

19 − twelve =