Panasonic HZ9RKE

april 21, 2019

Panasonic har mere end 30 års erfaring på det nordeuropæiske marked, og det kan mærkes på deres varmepumper, hvilke er tilpasset det danske klima. Panasonic…

Panasonic AZ9RKE

marts 17, 2019

Panasonic AZ9RKE er en del af Panasonics flagskibsserie, som hører blandt de mest solgte varmepumper i Danmark. Det er der rigtig gode grunde til.Denne varmepumpe…

Varmepumper fra Panasonic er respekteret i hele norden. Hvorfor? Fordi en Panasonic varmepumpe gør et utrolig godt stykke arbejde. De tænker meget på vores klima. Det gør de ved at udarbejde nogle utrolig effektive varmepumper. Disse varmepumper gør det muligt for dig at give varme til boligen mere effektivt. Senest har virksomheden udviklet et nyt kølemiddel ved navn R32, som også er udviklet med vores verdens klima i fokus.

Se mere omkring guiden til R32 i denne video herunder

Noget af det, som er helt specielt ved en Panasonic varmepumpe er at de er udviklet efter din bolig. Brandet har formået at tilpasse sig til mange forskellige former for boliger, hvilket har gjort dem helt unikke på markedet. Som du også kan læse længere nede på siden, så laver producenten meget for at sikre sig den bedste kvalitet af varmepumper. Det gør de igennem mange forskellige test.

Panasonic varmepumpe – luft til luft

Brandet har igennem tiden lavet mange forskellige typer af luft til luft varmepumper. Det betyder, at du som forbruger kan få en masse muligheder ved at vælge dette mærke. Det indebærer muligheder som fx vægmonterede varmepumper, split og multisplit varmepumper samt gulvmodeller.
Vælger du en vægmonteret luft til luft varmepumpe, så kan nogle modeller være effektive helt ned til -35 grader. Derudover kan disse typer være særdeles miljøvenlige. Det betyder jo selvfølgelig, at du kan en god varmepumpe og være miljøvenlig  på samme tid og hvem vil ikke gerne det?

Luft til luft modellerne fordeler sig i to forskellige kategorier – Husholdning enkelt og Multi Split til boligen.

Panasonic laver også nogle fantastisk gode luft til vand varmepumper, som virkelig er up-to-date med nutidens hustande.

Vi ved hvor vigtigt det er at holde vores læsere opdateret på nyt og godt indhold. Derfor holder vi vores liste opdateret for at imødekomme dette.
Skulle du se nogle pumper, som du gerne vil høre mere omkring. Så skriv os gerne en meddelse, sådan at vi kan opdatere jer på disse.

Varmepumper til det nordiske klima

Virksomheden gør rigtig meget for at tilbyde de bedste varmepumper til norden. Det nordiske klima er den smule anderledes end så mange andre steder i verden. Derfor tester virksomheden rigtig mange faktorer før at en ny varmepumpe udgives. Deres varmepumper er angiveligt også lavet til den nordiske måde at bruge varmepumper på, hvis at man læser på deres website omkring luft til luft varmepumper.

Se videoen her for at se samarbejdet mellem Panasonic og Verisure
De to virksomheder har samarbejdet for at gøre “The smart connected home” til en realitet. Det betyder ganske enkelt at Verisure og Panasonic har samarbejdet om at gøre hjemmet mere effektivt.