Panasonic varmepumpe

Hører du om Panasonic varmepumper, når du er på jagt efter en ny luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe, så er det med god grund. Panasonic luft varmepumperne er nemlig udviklet specielt til det nordiske klima.

Der er flere ting, som du kan forvente dig af en varmepumpe fra Panasonic. Herunder stor stabilitet, gode ydelser og høje energiklasser.

Dit helt store spørgsmål er sikker hvilken Panasonic varmepumpe du skal vælge? Er det tilfældet, så anbefaler vi dig at sammenligne dB, energiklasse, ydelse og eventuelt støj på de forskellige modeller. Det giver ligeledes god mening at tjekke modellerne for funktioner, da nolge kommer med wifi modul, mens andre ikke gør.

Panasonic varmepumpe tilbud og priser

Uanset hvilken varmepumpe du kigger efter på det danske marked, så vil du opleve en forskel i prisen. Det gælder også når du kiggere efter pris på varmepumper Panasonic producerer. Vi anbefaler som altid, at du henter flere tilbud eller får en service til at finde den bedste pris for dig, som passer bedre til dit hjem.

Tilbud er samtidig en perfekt måde at samle sine ønsker på hele anlægget til hjemmet. Det giver dig også en sekundær holdning til model, opvarmning, bedre indeklima og i sidste ende, så kan det være nogen tilbyder dig en bedre pris.

Miljøvenlig varmepumpe med kølemiddel R32

Panasonic varmepumper er nogle utrolig effektive varmepumper. Disse varmepumper gør det muligt for dig at give varme til boligen mere effektivt end gasfyr eller oliefyr samt andre ineffektive kilder. Senest har virksomheden udviklet det nye kølemiddel R32, som også er udviklet med vores verdens klima i fokus.

Kølemiddel R32 er ifølge Panasonic selv et step foran de europæiske retningslinjer. Virksomheden kommer med den gode pointe, at hvis man kan få lavet en montering med et bedre kølemiddel i dag, hvorfor så vente? Kølemiddel R32 benyttes i hele Panasonics sortiment og er blandt andet med til at sikre energiklasse a og bedre i de fleste varmepumper Panasonic fremstiller.

Panasonic luft til luft modeller

Mange danske boliger har en luft til luft varmepumpe panasonic har produceret hængende i deres hjem. Det skyldes Panasonics enestående produkter, som er kommet stærkt ind på det danske marked og resten af norden. En varmepumpe luft til luft fra Panasonic vil typisk være en af de luft til luft varmepumper, som ligger sig højere oppe i forskellige test. Alle luft til luft varmepumper fra Panasonic kommer med kølemiddel R32.