5 min. læsning (cirka)
4.2/5 - (6 votes)

Har du på nuværende tidspunkt en Panasonic varmepumpe, men ønsker du at skifte den ud?

Så er Panasonic NZ9SKE / NZ25TKE varmepumpe, det rette valg for dig.

Panasonic NZ9SKE er en videreudvikling af Panasonics varmepumpe NE9PKE-1, som er en yderst populær varmepumpe.

Panasonic NZ9SKE er specielt udviklet til, at udskifte en allerede eksisterende Panasonic varmepumpe.

Ikke placeret
i test

Lydniveau:
19 dB

SCOP:
4,60

Temperatur:
-35°C

Energimærke:
A++

Mål, rørstørrelse og design passer perfekt med en gammel Panasonic varmepumpe og vil dermed gøre udskiftningsprocessen noget mere enkel.

Det vil være en god investering at udskifte en gammel Panasonic varmepumpe med en nyere luft-luft model, fordi nye varmepumper har en højere energieffektivitet, hvilket er godt for din økonomi såvel som miljøet.

Derudover følger der nye egenskaber med til en ny varmepumpe, dette gælder egenskaber såsom vedligeholdelsesvarme, fjernstyring, bedre luftrensning og timerindstilling.

Fordele ved Panasonic NZ9SKE

 • SCOP værdi på 4,60
 • Godt alternativ til en gammel Panasonic varmepumpe
 • Behagelig varme selv ved minusgrader udenfor
 • Vedligeholdelsesvarme på +8/+10 grader
 • Lavt lydniveau indenfor på 19dB(A) (Quiet lydindstilling)
 • Internetstyring
 • Effektivt R32-kølemiddel
 • Ekstra kraftig luftstrøm
 • Godt egnet i sommerhus
 • Kræver ikke lovpligtigt eftersyn
 • NZ9SKE er tilskudsberettiget

Effektivt R32-kølemiddel

Panasonic NZ9SKE kører på R32-kølemiddel, dette kølemiddel er et innovativt kølemiddel, som er nemt at installere, miljøvenligt og energibesparende.

Dette kølemiddel er ikke kun enormt godt for din egen økonomi, men også for miljøet, det viser nemlig en stor reduktion i GWP værdien, som er en værdi for Global Warming Potential.

Derudover er kølemidlet også let at genbruge, idet det er et enkomponentkølemiddel. Dermed betyder det at man med det nye kølemiddel benytter 30% mindre kølemiddel, man øger energieffektiviteten og kølemidlet har 75% mindre indvirkning på den globale opvarmning.

Behagelig varme selv med minusgrader udenfor

Panasonic NZ9SKE udsteder en behagelig varme uagtet af temperaturen udenfor helt ned til -35 grader, dette gør den til den bedste på markedet på dette punkt. Dermed er du altid sikret, at kunne holde varmen i din bolig på trods af store kontraster i forhold til temperaturen udenfor.

Godt egnet til sommerhus

Panasonic NZ0SKE er udstyret med en specifik og funktionel sommerhusfunktion, som gør det muligt, at kunne indstille varmepumpen fra 8 til 15 grader som kan indstilles med en halv grad i regulering. Dette er specielt velegnet til sommerhuse, kolonihavehuse og garagen.

Hvorfor skal du vælge Panasonic NZ9SKE

Panasonic NZ9SKE er dermed en rigtig god varmepumpe til dig der allerede har, eller kender til Panasonics tidligere modeller af varmepumpe. Den er en rigtig god investering både for din egen økonomi og for miljøet, idet den er enormt energieffektiv.

Er du ejer af et sommerhus, garage eller kolonihavehus? Så er lige netop denne varmepumpe også essentiel, idet der er indkoblet en specifik sommerhusfunktion, der gør det muligt, at du kan regulere temperaturen i sommerhuset fra 8-15 grader, når du ikke selv er der. Dermed kan du undgå frostskader, også er du altid sikker på at komme til et varmt hus.

Som en anden stor fordel er varmepumpen også meget mere støjsvag end de tidligere modeller, hvilket gør det mere behageligt at have den tændt, også når du er i rummet.

I forhold til lavt lydniveau er den en af de bedste på markedet, men det er ikke det eneste punkt den er markedsførende. Også indenfor konstant og behagelig varme, som er tilpasset det danske klima, og de af og til meget lave minusgrader udenfor.

Det er altså en ekstremt miljøvenlig ved at være en meget energieffektiv varmepumpe, idet den køre på et ny opfundet kølemiddel der hedder R32.

R32 viser en stor reduktion i GWP, det er let genanvendeligt, man benytter 30% mindre kølemiddel og kølemidlet har 75% mindre indvirkning på den globale opvarmning, dette medfører også, at det ikke kræver et lovpligtigt eftersyn hvert år, men kun hvert andet.

Stort udbytte og lav vedligeholdelse

En luft til luft varmepumpe fungerer ved, at den udvinder energien fra luften udendørs, og bruger den til at varme luften op med, som den så afgiver indendørs. 

Det er en meget energirigtig og miljøvenlig løsning, som næsten er omkostningsfri i brug. Dog skal varmepumpen have energi tilført for at fungere. Her er Electrolux EcoHeat EXH09RLEW en af de absolut mest effektive på markedet i forhold til energiudbyttet. Faktisk kan denne varmepumpe levere 4-5 gange så meget varme, som den energi der tilføres. 

Det er rigtigt fornuftige tal, og nok til, at den er på Energistyrelsens varmepumpeliste, der altså garanterer dig, at det er en af de bedste på markedet. Ud over at have et meget højt udbytte, kræver varmepumpen også meget lidt vedligeholdelse. 

Du skal blot få den serviceret en gang hvert andet år, hvis du gerne vil sikre dig den bedst mulige driftssikkerhed og længst mulige levetid. Så har du ellers billig og miljørigtig varme, og et godt indeklima, året rundt med din EcoHeat.

 

Hvem er denne til?

Electrolux EcoHeat EXH09RLEW anbefales til alle hjem og feriehjem. Den har et diskret design og er meget lydsvag, og kan derfor sagtens anvendes bade i tæt bebyggelse og i rum hvor der soves.

Varmepumpen er designet med de nordiske vintre i tankerne, og er derfor et rigtigt godt valg til det danske klima. Med EcoHeat er du sikret et sundt og behageligt indeklima, og derfor er den også et godt valg hvis du, eller dine børn, har astma eller støvallergi.

Med den luftrensende funktion, sammen med muligheden for at affugte og holde en konstant temperatur, er den en helt perfekt hjælper til et godt indeklima selv hvis man er særligt sensitiv.

Den særlige 8 graders indstilling gør den desuden velegnet til garager og sommerhuse, hvor der ikke nødvendigvis skal være en høj temperatur hver dag. Du får en driftssikker varmepumpe der altid fungerer og leverer et højt udbytte med Electrolux EcoHeat EXH09RLEW.

Du kan desuden tilkøbe et wi-fi modul, som giver endnu bedre mulighed for at fjernstyre enheden, og dermed kan du sikre dig varme i sommerhuset allerede inden du ankommer.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + sixteen =