3 min. læsning (cirka)
3.2/5 - (45 votes)

Toshiba Super Flexi Inverter 25 er en utrolig driftssikker og energivenlig varmepumpe. Det er en luft til luft varmepumpe, som sørger for, at du altid har et godt og behageligt indeklima.

Denne varmepumpe har nogle af markedets bedste funktioner og er på den måde både fremtidssikret og et rigtigt godt valg. Her får du en stabil varmepumpe, der fungerer godt i det danske klima, som er meget lydsvag, og som har en høj brugervenlighed.

Den perfekte varmepumpe til for eksempel sommerhuset eller kolonihaven. Men den kan også sagtens anvendes, hvis du gerne vil have et bedre indeklima, eller et energibesparende supplement til varmen i helårshuset.

Test 2019:
Placeret nr. 4

Lydniveau:
61 dB

SCOP / SEER:
5,1 / 9,1

Temperatur:
-25°C

Energimærke:
A+++

Sørger for et sundt indeklima

Med en Toshiba Super Flexi Inverter 25 er du sikret et godt indeklima året rundt. Et godt indeklima har stor betydning for din sundhed og generelle velvære, så det er altså noget der er værd at tage med.

Varmepumpen kan ikke alene give varme og sørge for, at du aldrig fryser. Den kan også køle luften ned og sørge for en behagelig temperatur, når varmen trænger sig på. 

Har du for eksempel svært ved at sove i de varme sommermåneder, kan du sagtens bruge denne varmepumpe i soveværelset, da den udmærker sig med markedets laveste lydniveau på bare 20 dB på indedelen. 

Ud over at kunne varme og køle, kan Toshiba Super Flexi Inverter 25 også bruges til ventilering og affugtning. Og den har tilmed også en indbygget plasma-ion-generator, som renser luften ved at eliminere flydende urenheder i luften. Det betyder at det altid er ren luft, der strømmer gennem rummet fra din varmepumpe.

Brugervenlighed i fokus

Her får du en varmepumpe med utroligt høj brugervenlighed. Ikke alene kan du betjene din Toshiba Super Flexi Inverter 25 på afstand både over sms eller den indbyggede wi-fi. 

Hvilket betyder, at du let kan starte varmepumpen på forhånd, inden du tager i sommerhuset, eller kommer hjem fra ferie. Men du kan også indstille programmer på forhånd. 

Varmepumpen kan faktisk have op til 4 forudindstillede programmer, hvilket gør, at du kan programmere den til at fungere forskelligt på forskellige ugedage, årstider eller tidspunkter på dagen. Du kan indstille både driftstiden, driftstilstanden, temperaturen og ventileringshastigheden i disse programmer. 

I tillæg kan det nævnes, at Toshiba Super Flexi Inverter 25 har en ny funktion i forhold til andre varmepumper på markedet, ved at den kan indstilles til en komfortluftstrøm, der sørger for du altid har frisk og behagelig luft omkring dig. Det er alt sammen let tilgængeligt via fjernbetjeningen.

 

God for både miljø og varmeregning

Toshiba Super Flexi Inverter 25 er en varmepumpe der passer perfekt til det danske klima. Med en fabriksgaranteret driftsikkerhed ved temperaturer helt ned til minus 25 grader, behøver du ikke bekymre dig om at kunne holde varmen, selv på de koldeste vinterdage. 

Da varmepumpen leverer utroligt billig og energibesparende energi, behøver du heller ikke bekymre dig om at skulle spare på varmeregningen. Faktisk har alle Toshibas varmepumper en særlig rotationskompressor, som leverer endnu større energibesparelse i forhold til traditionelle varmepumper. Toshiba Super Flexi Inverter 25 ligger helt i toppen i energiklasse A+++ på både varme og kølefunktion.

 

Opsummering af denne varmepumpe

Her er altså et driftsikkert og godt valg til dig, der har brug for en varmepumpe der kan levere på alle tider af året. Uanset om du har brug for køligere luft om sommeren, eller varme om vinteren, har du her en god og solid løsning, der samtidig er meget energivenlig. 

Hvis du bor i tæt bebyggelse, eller har brug for varmepumpen hvor du sover, kan du også nyde stor fordel af, at det er den mest lydsvage luft til luft varmepumpe på markedet. 

Den høje brugervenlighed, der giver dig alsidige muligheder for både programmeringer og fjernbetjening af varmepumpen, gør den tilmed et oplagt valg til dig, der skal have en varmekilde i sommerhuset eller i kolonihaven. 

De forskellige muligheder for at ventilere, affugte og rense luften, gør også denne varmepumpe et rigtigt godt valg til dig der har brug for lidt ekstra indsats ved indeklimaet. 

Du slipper helt for bekymringer om fugt eller et indelukket klima, hvis du har denne installeret. Lige som du aldrig mere behøver ankomme til et koldt sommerhus, da du kan tænde for varmen allerede inden du tager afsted hjemmefra.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.