7 min. læsning (cirka)
3.7/5 - (28 votes)

En luft til luft varmepumpe er altid et sikkert valg og det er der bestemt flere danskere, der har fået øjnene op for de økonomiske varmepumper.

LG Nordic Prestige 9 plus varmepumpe
Billede: www.lgv.dk/nordic_prestige_09

Mange gange høre man at folk gerne vil have en luftpumpe, da denne er økonomisk, effektiv og god for indeklimaet. 

LG Nordic Prestige 9 Plus (LG 9 Plus) er et godt valg for mange danskere, og i denne artikel kan du læse hvorfor.

Type: Luft til luft varmepumpe

Mærke: LG

Læs mere om lillesøstermodellen her

Kraftfuld varmepumpe, som præstere godt i hele norden

Denne varmepumpe er, som navnet også afslører rigtig god til beboere i de nordiske lande og dermed i nordiske klimaer. Det er ikke synderligt svært for danskere at få varmet deres huse op med denne varmepumpe.

Nogle brugere nævner at den klare sig fint i rum/arealer op til 160 m3. Dette kan dog ikke bekræftes. Måden hvorpå at denne varmepumpe er så god til at skabe varme på kan beskrive som følger.

Luft til luft varmepumpen suger luft ude fra og trækker denne luft ind i huset. Luften udefra bliver komprimeret og dermed omdannet til varme inde i huset. Det er en meget billig måde at skabe varme inde i huset. Energiforbruget bliver meget lavere ved brugen af en varmepumpe.

Fordele ved LG Nordic Prestige 9 Plus

 • Det laveste støjniveau nogensinde på 17 dB
 • En god og meget effektiv varmepumpe
 • En af LG’s mest økonomiske varmepumper
 • Ergonomisk designet varmepumpe, som passer i de fleste hjem.
 • ENERGIKLASSE A+++ (dette mærke er det højeste energimærke)
 • COP: 5,6
 • SCOP: 5,2 (4. bedst i test på den danske liste over varmepumper 2017)
 • 6,6 kW varme/3,8 kW kulde

LG 9 Plus, en varmepumpe med app

Denne varmepumpe har en tilhørende app fra LG, som gør at du kan styre din varmepumpe via WIFI. Det gør at du kan styre varmen i dit hus ved hjælp af appen og WIFI lige meget hvor du står i verden.

Denne funktion, skal dog tilkøbes. Appen giver dig muligheden for at tænde for varmen i sommerhuset før at du kommer derop. Den kan også hjælpe dig med at starte vedligeholdelsesfunktionen, hvis ikke du befinder dig nær sommerhuset.

Rigtig mange ejere af varmepumper i sommerhuset er rigtig glade for deres app funktion, sådan at de kan styre det hele hjemme fra huset.

Varmepumpens Vedligeholdelsesopvarmning

Som så mange andre varmepumper har denne også en vedligeholdelsesfunktion eller vedligeholdelsesopvarmning, som det også kaldes.

En utrolig smart funktion, som arbejder imod frostskader eller lignende. Dette kunne være i sommerhuset, men det kunne også være i den private boglig.

Giv huset et bedre indeklima med denne LG varmepumpe

Denne varmepumpe fra LG er udstyret med et filter, som fjerne alt dårlig lugt. Oven i det, så skiller dette filter dig også af med skadelige bakterier, som der kunne florere i luften. Denne kunne altså være med til at forbedre dit indeklima i stor stil.

Der er ligeledes muligheder, når sommerens sol giver for meget varme og huset er fyldt med varm og tung luft. Dette er nemlig en varmepumpe med kølefunktion.

Det betyder at denne kan fungere, som en aircondition. Dette er dog en funktion, som bruger meget strøm. Derfor kan det godt ses på elregningen i slutningen af måneden.

Se hvordan LG Prestige inverter kan spare dig penge i videoen her

Konklusion for LG Nordic Prestige 9 Plus

Dette er altså alt i alt en rigtig god varmepumpe, som du have glæde af i mange år. Med denne varmepumpe følger 5 års totalt garanti og 10 års garanti på kompressoren.

Da den er bygget og testet til norden vil du opleve, at den performer rigtig god i dit danske hjem. Design varmepumpen er overfladebehandlet med anti korrision og har et væld af funktioner.

Det er altså en effektiv og økonomisk varmepumpe, der med sikkerhed vil bringe dig meget glæde.

For at du kan få en bedre pris på LG Nordic Prestige 9 Plus, så anbefaler vi at få får 3 uforpligtende tilbud på denne. Det gør vi, da forhandlerne på den måde kommer i konkurrence og må give dig en bedre varmepumpe pris. Tryk på knappen neden for


Alt omkring LG Nordic Prestige 9

Den stigende efterspørgsel på varmepumper har fået LG ud af fjerene. Det har gjort at de har gået massivt ind på luft til luft varmepumperne, bl.a. med LG 9 Plus.

Innovation og optimering af ydeevnen i varmepumpen har været i fokus. Det betyder at flere og flere virksomheder har kraftfulde varmepumper til en god pris.

LG har også fulgt med på denne bølge og de ligger nu inde med den fine varmepumpe LG Nordic Prestige 9. Denne varmepumper er bedst i test. Den vandt nemlig en varmepumpe test lavet af den Svenske Energimyndighed.

Effektiv varmepumpe når behovet er der

Den revolutionerende Inverter-teknologi, som der ligger i den nye LG Nordic Prestige 9 er kraftfuld men stille. Den stille drift er ikke det eneste, som Nordic Prestige 9 er i besiddelse af. Denne er også økonomisk.

Faktisk så reducerer den energiforbruget med hele 50% i visse tilfælde. Denne varmepumpe præstere altså bedst i test af den Svenske Energimyndighed. Denne varmepumpe holder varmen i huset, når temperaturen er virkelig lav uden for.

Type: Luft til luft varmepumpe

Mærke: LG

Fordele ved LG Nordic Prestige 9

 • Lavt støjniveau på 17 dB – Denne har det laveste støjniveau nogensinde
 • En effektiv og økonomisk varmepumpe
 • Varmepumpen er flot i et flot design, der får denne til at passe i mange hjem

Elegant designet varmepumpe

LG Nordic Prestige 9 er utrolig flot designet i forhold til andre varmepumper. Denne er elegant og det bliver ikke mindre godt at denne også er trådløs.

Det flotte design er ikke blot for dine øjne. Faktisk er denne maskine også flot designet inden i. Det sikre at pumpen er udstyret med et utrolig lavt støjniveau. Dette sætter pumpe foran flere andre modeller på markedet.

Denne varmepumpe er også meget populær til sommerhuse, hvor den kan fungere som en aircondition. Det kan være utrolig praktisk om sommeren. Så hvorfor ikke bruge denne varmepumpe som aircondition?

Stort set lydløs varmepumpe

Denne varmepumpe er som tidligere nævnt kåret til den mest lydløs varmepumpe nogensinde af Svenske Energimyndighed. Ligeledes er det også denne varmepumpe som præsterer bedst når vejret er meget koldt udenfor. LG Nordic Prestige 9 larmer ikke mere end 17 dB, hvilket før har givet den titlen som den varmepumpe med laveste støjniveau nogensinde.

Det er et imponerende resultat når man tænker på at der bliver flyttet 16,5 m3 ud af denne varmepumpe pr. Minut. Dette er ligeledes med til at forøge din besparelse og gøre din indendørstemperatur bedre.

God styrke i det kolde vejr, som bevarer det gode indeklima

Noget af det bedste ved LG Nordic Prestige 9 er at den performer enormt godt nor temperaturen falder udenfor. En varmepumpe har normalt svært ved at udvinde varme når det er koldt udenfor. Det nordiske vejr kan være svært for varmepumperne, som afsættes i Danmark.

LG Nordic Prestige 9 performer, som navnet indikere, meget godt i de nordiske klimaer. Denne varmer dit hus op uden problemer selvom at temperaturen falder til omkring -25 ˚C / grader udenfor.

Som alle gode luft til luft varmepumper, så hjælper denne med et bedre indeklima i dit hus. Hvordan? Det gør de ved hjælp af filtre, som samler støj og andet skidt i luften op, hvorefter dette bliver filtreret.

Ligeledes bevæges luften inde i huset. LG 9 Plus hjælper alt i alt med at få en bedre lugt, samt til en renere luft, der er fri for bakterier. LG Nordic Prestige 9 er udstyret med nye og forbedret filtre som sørger for dette.

De nye filtre gør at du ikke bliver påvirket af skadelige partikler i luften. Ligeledes er maskinen også udstyret med ioner og plasma, som sikre dig yderligere mod partikler, bakterier og lugt.

Konklusion for LG Nordic Prestige 9

Alt i alt en rigtig god, effektiv og økonomisk luft til luft varme pumpe, som ikke støjer særlig meget. Denne varmepumpe er som navnet indikerer rigtig god i de nordiske klimaer.

Varmepumpen fjerner lugt og bakterier fra indeklimaet, hvilket gør dette mere lækkert at befinde sig i. Er du på udkig efter den bedste varmepumpe eller få det bedste tilbud på en varmepumpe, så kunne LG Nordic Prestige 9 sagtens bevæge sig ind til denne titel.

Selvom at LG Nordic Prestige 9 er en ganske fortrinlig varmepumpe, så brude du også tage et kig på dennes “storesøster” LG Nordic Prestige 9 Plus, som blev 4. bedst i test på listen over bedste varmepumper 2017.

For at få den bedste pris på LG Nordic Prestige 9, så burde du få 3-4 uforpligtende tilbud derpå. Det mener vi, da det får forhandlerne til konkurrere om dig som kunde, sådan du får en bedre varmepumpe pris. Tryk på knappen herunder for at få den bedste pris

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

1 × one =