3 min. læsning (cirka)
4.5/5 - (4 votes)

Mitsubishi MSZ-SF er en luft til luft varmepumpe, som egner sig rigtig godt til fritids- og sommerhuse samt mindre villaer. Denne varmepumpe er et trygt valg til dig, der ønsker stabil varme og høj brugervenlighed, uden for meget unødigt tilbehør.

Mitsubishi MSZ-SF har et strømlinet og kompakt design med en høj effektivitet. Den leveres med en fjernbetjening og mulighed for at programmere varmen for alle ugens dage. Dertil kommer, at den er yderst støjsvag og har et ”silent mode”, der giver den et endnu lavere støjniveau, når det er ekstra vigtigt for din komfort.

Hjælper
allergikere

Lydniveau:
28 dB

SCOP:
4,30

Temperatur:
-20°C

Energimærke:
A++

Klimaanlæg der virker året rundt

Med denne varmepumpe får du et klimaanlæg, som holder dit hjem ved en behagelig temperatur året rundt. Du kan let indstille temperaturen til at variere på alle ugens dage. Således kan du indstille den til at sænke temperaturen, når du ikke er til stede og have temperaturen højere til, du ankommer. 

Du kan på samme måde indstille varmepumpen til at holde en jævn temperatur på 10 grader, i perioder hvor du ikke anvender huset. På den måde sikrer du dig at holde huset frost- og fugtfrit. Alt sammen giver det dig den bedst mulige energiudnyttelse og store besparelser på varmeregningen. 

Mitsubishi MSZ-SF er garanteret at virke helt ned til temperaturer på minus 20 grader, og du er derfor sikker på, at kunne holde varmen selv når der er koldest i den danske vinter. Men du kan også roligt stole på, at den vil kunne holde temperaturen sval og kølig i sommervarmen. 

Med varmepumpens silent mode, behøver du heller ikke bekymre dig for at blive holdt vågen af støj, når du har brug for varme eller køling om natten. Med et lydniveau helt ned til 21 dB(A) er den tilstrækkeligt diskret til, at du næsten ikke vil bemærke at den er der.

Garanteret et trygt valg

Mitsubishi går meget op i, at du skal føle dig tryg ved kvaliteten af deres produkter. Derfor leveres varmepumpen med 5 års garanti, hvis den er installeret af en certificeret køleinstallatør. 

Du kan derfor regne med en lang levetid, og en stabil driftsøkonomi, med din varmepumpe. Med Mitsubishi MSZ-SF får du en høj driftsøkonomi, og du vil kunne spare op til 70% på din varmeregning med et SCOP på 4,2. 

Det betyder at for hver krone du bruger på el, vil du vinde 4,2 kroner på varme. Det er både godt for miljøet, og for dit varmeregnskab.

 

Ren luft fri for allergener

Mitsubishi MSZ-SF er en varmepumpe der vil sørge for et godt indeklima året rundt. Varmepumpen bliver altid leveret med et nano-platin-filter, som sørger for en effektiv rensning af luften. 

Men har du ekstra brug for ren luft fri for allergener og andre generende eller skadelige mikropartikler, kan du tilvælge filteret MAC 2320FT, som er et elektrostatisk anti-allergi enzym filter. 

Det betyder du vil kunne trække vejret roligt, selv når pollentallene er høje. Så længe din Mitsubishi varmepumpe står for leveringen af frisk luft.

 

Opsummering af denne varmepumpe

Denne varmepumpe er god til dig, der har brug for et trygt og funktionelt valg. Især til fritids- eller sommerhuset er den særdeles velegnet. Med Mitsubishi MSZ-SF får du en varmepumpe der fungerer året rundt, og leverer frisk luft, i en behagelig temperatur, altid. 

Fjernbetjeningen gør det let at indstille og programmere din varmepumpe, således at du altid udnytter energien bedst muligt. Muligheden for at indstille varmepumpen til at holde en jævn temperatur på 10 grader, er ideel til perioder hvor sommerhuset står tomt. 

Det vil sørge for, at dit sommerhus er frostfrit og du undgår effektivt fugtskader, samt indelukket luft. Med Mitsubishis 5 års garanti, er du sikker på at have glæde af din investering i mange år frem. Du kan derfor roligt glæde dig til billig og miljøvenlig varme, eller køling, samt en renere luft fremadrettet. 

Dertil kommer at denne varmepumpe er særdeles støjsvag, og derfor kan anvendes i soveværelset. Brug den også hvis du har allergi, og ikke kan sove med vinduet åbent. Med det ekstra anti-allergi filter, er du sikret en nattesøvn uden forstyrrelser uanset pollental. Mitsubishi MSZ-SF er på trods af sin høje effektivitet, leveret i et fint og kompakt design.

Her på siden dækker vi også andre Mitsubishi varmepumper:

MITSUBISHI MSZ-LN

Mitsubishi Electric FH

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.