5 min. læsning (cirka)

Panasonic VZ9SKE er en af nordens mest effektive luft til luftvarmepumper. Denne varmepumpe er enorm miljøvenlig, da den er rigtig energieffektiv samt at den benytter sig af det mest miljøvenlige kølemiddel, der findes på markedet den dag i dag. Kølemiddelet ved navn R32 tillader vz 9 ske til at udnytte energien endnu bedre.

Det betyder alt i alt, at du sparer penge på denne varmepumpe. På samme tid gør du miljøet en tjeneste. VZ9SKE fra Panasonic er et rigtig godt valg for mange. Jeg vil i dette indlæg prøve at beskrive hvorfor. Mangler du svar på noget, så husk at skriv mig en kommentar i bunden af siden.

Type: Luft til Luft varmepumpe

Mærke: Panasonic

Specifikationer:
Indedørs del hedder CS-VZ9SKE
Udendørs del hedder CU-VZ9SKE

VZ 9 SKE: En af nordens mest effektive varmepumper til både privat bolig og sommerhus

Panasonic VZ9SKE i sommerhus
Foto: aircon.panasonic.eu

Denne model er lavet, som en overbygning på den tidligere Panasonics VE9NKE. VE9NKE var tidligere en af de bedste varmepumper til norden. Nu er det dog VZ9SKE, som er kommet på banen for at slå rekorder. Denne varmepumpe kan lyn hurtigt varme op til den valgte temperatur. Hvad end der er tale om dit hus eller sommerhus. Derfra holde denne temperatur stabilt efterfølgende. Den stabile temperatur gør varmepumpen miljøvenlig og økonomisk. Lidt ligesom når du kører i et stabilt tempo i en bil.

Panasonic VZ9SKE er ligeledes bedøvende ligeglad med hvorvidt, at der er koldt eller varmt. Denne varmepumpe fungerer nemlig helt ned til minus 35 grader, hvis at der skulle være tale om en hård vinter. Om sommeren har denne varmepumpe en køledrift helt ned til -10 grader, hvilket betyder en række fordele for de fleste.

I denne pumpe får du altså en stabil energikilde, som kan køle dit hus ned i en varm sommer, som der var i 2018. Derudover kan den også varme dit hus op, så du slipper for en kold og hård vinter, som vi havde i 2012.

Vi anbefaler, at man overvejer et tilbud på vz9ske, hvis man er ude og kigger på luft/luft varmepumpe.

Se mere omkring Panasonic Heatcharge her:

Fordelene ved Panasonic VZ9SKE

 • Bedst i test 2016 og 2017
 • Enormt energieffektiv varmepumpe.
 • En af nordens højeste SCOP på 6,20 (højest på den danske varmepumpeliste 2017)
 • Miljøvenlig energikilde.
 • Styr denne varmepumpe igennem en APP på telefonen.
 • Giver et sundt indeklima.
 • Sollyssensor, som regulerer varmen alt efter sollyset i boligen.
 • Fungerer ned til -35 grader.
 • Utrolig støjsvag varmepumpe på kun 18 dB (virkelig lydsvag varmepumpe)

Energimærket: A+++ – varmepumpe i fantastisk kvalitet

Det er Panasonic, der har udviklet en enormt kraftfuld teknologi ved navn Heatcharge, der får denne varmepumpe til at performe så godt, som den gør. Heatcharge er kort fortalt en teknologi, som kan holde på varmen fra kompressoren. Denne varme kan så bruges ved afrimning eller anden hurtig opvarmning. Denne varmelagringsteknologi giver foruden en hurtig opvarmning og en jævn opvarmning.

Varmepumpen har en SCOP på 6,20, hvilket er med til at give denne et energimærke på A+++. Noget der alt i alt betyder, at du får enormt meget varme for pengene du bruger på denne varme. Da varmepumpen ligger med en energimærkning på A+++ betyder det også at den ligger i den højeste energiklasse.

Fjern uønskede partikler i luften og skab et allergivenlig indeklima

Panasonic VZ9SKE gør det, ligesom mange andre luft til luft varmepumper, muligt at filtrere luften i huset. Det betyder at du kan fjerne op til 99% af alle de uønskede ting, som befinder sig i luften. Det gør sig blandt andet gældende for støv, vira, bakterier og ikke mindst pollen. Det betyder altså at varmepumpen, VZ9SKE, er høj relevant for allergigere.

Panasonic har udviklet et specielt nano-filter til deres varmepumpe. Filteret hedder Nanoe-G eller Nanoe™-luftrensning. Dette filter er optimeret til at fjerne så mange gener fra luften, som muligt. Det vil sige, at du får en renere luft, som heller ikke indeholder lugtgener eller støvpartikler. Foruden det bliver det også sundere at færdes inden døre, da farlige partikler gøres ufarlige, når de kommer igennem filteret. Det betyder at alt i alt en mere behagelig luft.

Styr Panasonic VZ9SKE med APP og internet

Panasonic VZ9SKE kan styres via internettet. Det betyder at du kan kontrollere og styre varmen i huset eller sommerhuset, så længe at du har internet. Det er helt oplagt for sommerhusejere at benytte sig af denne funktion, da det ellers godt kan være fod-koldt i et sommerhus. Ligeledes kan du kontrollere om for eksempel sommerhuset er varmet tilstrækkeligt, mens at du sidder derhjemme. Det er meget praktisk, hvis at der har faldet meget sne.

Med appen, som kan downloades til IOS eller Android smartphones, kan du også tjekke disse oplysninger. Ligeledes kan du programmere varmepumpen til en bestemt rytme i løbet af dagen.

Foruden at du selv kan styre hvordan Panasonic VZ9SKE skal køre, så kan den også klare dette selv. VZ9SKE er nemlig udstyret med en sollyssensor, som registrerer når der er meget sol på de indre områder. Dette er den såkaldte Econavi-sollyssensor. Når der registreres meget sol, så bliver varmetilførslen til huset reguleret, da ekstra sol indendørs betyder mere varme. Det betyder en bedre energibesparelse og energiudnyttelse.

Konklusion for Panasonic VZ9SKE

Der er slet ikke nogen tvivl om at Panasonic VZ9SKE er en enormt energieffektiv varmepumpe, som kan klare de flestes problemer. Denne varmepumpe ligger, som værende bedst i test i forhold til SCOP. Det gør den, da den har den bedste varmepumpe SCOP på 6,20. Foruden at være effektiv, så er denne varmepumpe også meget miljøvenlig. Man må sige at der er tænkt meget på miljøet ved denne varmepumpe.

Noget af det spændende ved VZ9SKE er, at du har mulighed for at styre denne med en APP på telefonen. Dermed kan du rette varmen til i sommerhuset eller hvad nu, selv når du er et helt tredje sted. Skulle du ikke selv vide hvor varmt, der er i huset, så klare VZ9SKE det for dig. Ved hjælp af sollyssensoren reguleres varmen efter sollyset indendørs. Sluttelig er det meget godt at nævne at denne varme fungerer ned til -35 grader.

For at få den bedste varmepumpe pris, så anbefaler vi dig at få 3 tilbud på din varmepumpe. Det gør vi, da det kan få forhandlerne til at underbyde hinanden, sådan du får en bedre pris.

Anmeldelse Detaljer
Dato:
Anmeldte produkt:
Panasonic VZ9SKE
Vores anmeldelse
51star1star1star1star1star

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Kommentarer

 1. Vz9ske er god, synes vi, men scoopværdien er ikke ret meget bedre end modellen vi valgte: Hz9rke-1. Og den koster det halve :D! Vi fik også tilbud på den

 2. Hej

  Jeg kunne godt tænke mig at høre om der er nogen der har erfaring med at styre den via internettet?
  Skal den “Kun” have wi-fi for at kunne styres?… eller kræves der noget andet installeret, VeriSure, etc.
  eller skal den have sim-kort?

  Hvad er det for en app?… der dukker ikke nogen app til Varmepumper op når man søger på Panasonic f.eks.

  Mvh
  Bo Rasmussen

  1. Hej Bo,

   Mange tak for dit spørgsmål!
   Jeg har desværre igen erfaring i wifi styring af varmepumpen her. Appen, som du kan benytte til varmepumpen er ganske rigtigt lavet af VeriSure i samarbejde med Panasonic. Læs mere om Panasonic og Verisure her. Du kan ligeledes benytte dig af SMS styring til denne varmepumpe. Alle ting til wifi styring er noget, som skal installeres som et supplerende produkt, som du kan se mere omkring her: aircon.panasonic.eu/DK_da/product/panasonic-vz9ske-heatcharge/
   Foruden dette giver varmepumpen dig også muligheden for at bruge den trådløse fjernbetjening.

   Håber dette var svar nok, ellers må du meget gerne skrive igen 🙂

   God dag!

 3. Hej
  Min kæreste har en lejlighed på ca.70 kvaddret meter på 4. sal. Soveværelset og køkkenet ligger mod øst side og stuen mod vest. Det er meget varm om sommeren. lige fra kl 5 få hun solen i lejligheden til kl 8-9 om aftenen, og af hensyn til hunden må hun lukke vinduer. en almindelige ventilator har ikke hjulpen så meget.
  Ville høre prisen for en god varmepumpe med den laveste støjniveau/støjsvag (af hensyn til hunden) samt installations omkostninger. jeg går ud fra, at varmepumpen skal være på væggen på 4. sal men begge sider får solen (ingen skygge).
  Vi bor på Nørrebro i frederiksberg kommune.
  mvh
  Saeed

 4. Hej
  Jeg har kigget på Panasonic varmepumper, og jeg har fundet ud af at de skal tilsluttes 230V og have jordforbindelse.
  Men jeg har ikke kunnet finde ud af hvor stor effekt (KW) de tager. Skal de have sin egen 10A gruppe?

  1. Hej Egon,

   Det skal du høre en installatør omkring. Jeg er ret sikker på, at det ikke vil være ok, hvis jeg svarer på dette 🙂 Brænder huset ned grundet et råd du har fået her, så er det jo min skyld.

   Spørg derfor hellere her.

 5. Vi bor i Danmark, har lige købt et hus i Sverige, hvor der i forvejen er luft til luft inde i stuen. Kan der kun kobles en blæser på for hver varmepumpe? Vil gerne have en varmeblæser i kælderen, da der er lidt fugtigt.
  Når I skriver der er Wifi, betyder det så at jeg kan styre det her fra Danmark uden at have fast internet i Sverige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four − 1 =