3 min. læsning (cirka)
4.4/5 - (8 votes)
Panasonic VE9NKE

Det er svært at finde en varmepumpe, som er så god for miljøet, som Panasonic VE9NKE.

Denne luft til luft varmepumpe egner sig specielt godt til dit sommerhus eller kolonihavehus.

Foruden dette vil du opleve at pumpen er utrolig fremtidssikret.

Type: Luft til luft varmepumpe

Mærke: Panosonic varmepumper

Denne pumpe overholder de fleste miljømæssige krav, som der er nu og her, men også dem som du vil finde i fremtiden. En fantastisk pumpe til sommerhuset.

Denne varmepumpe var, ifølge troværdige kilder, den bedste varmepumpe i test 2015. I 2017 var denne varmepumpe den tredje bedste luft til luft varmepumpe og kun overgået af nogle af de bedre varmepumper fra samme mærke.

Nemlig Panasonic. Her er der blandt andet tale om topmodellen, Panasonic VZ9SKE. Panasonic er kendt for at lave nogle gode varmepumper, som er specielt gode til nordens klima.

Panasonic varmepumpen, der vil imponere dig

Denne varmepumpe er både billig når du køber den, men også fremadrettet. Her får du en utrolig effektiv luft til luft varmepumpe. Denne varmepumpe indeholder nogle gode specifikationer, som gør det svært ikke at være imponeret.

Fordele for Panasonic VE9NKE:

  • Bedst i test 2015
  • 3. bedste varmepumpe 2017
  • Fungerer ned til -25 grader
  • Kan holde dit sommerhus frostfrit hele året med helårsfunktion
  • Renser luften ved hjælp af en avanceret nanoteknologi
  • Energimærket med A+++
  • SCOP på 5,40
  • Heatcharge til hurtig opvarmning

Ja du læste alle punkterne rigtigt. Imponerende fordele, ikke også?

Hold frosten ude hele året

Har du et sommerhus og er du interesseret i at holde frosten ude hele året. Så er denne pumpe lige noget for dig. Vinteren kan være særlig hård uden at varmepumpen svinger i funktion.

Panasonic VE9NKE holder nemlig dens styrke og funktion helt ned til -25 grader. Da temperaturerne ikke kommer ned på -25 på en termostat i Danmark så ofte. Så egner denne Luft til luft varmepumpe sig rigtig godt til helårsbrug.

Heatcharge i VE9NKE

Modellen her har også Panasonics eget system, Heatcharge. Heatcharge gør at Panasonic VE9NKE kan varme hurtigt op og på cirka 5 minutter skabe en hedebølge på 50 grader.

En imponerende effekt, som skabes ved hjælp af virksomhedens egen kompressor og inteligente inverter system. Noget af det, som er utrolig imponerende ved Panasonic Heatcharge er, at varmepumperne stadig er utrolig støjsvag og effektive.

Ikke nok med at varmepumpen varmer utrolig hurtigt op, så kan den også begynde at køle dine rum ned på ingen tid.

Se mere omkring Panasonic Heatcharge, som er i VE9NKE, her:

Hold sommerhuset varmt med lavt energiforbrug

Ja, endnu en gang læste du ganske rigtigt. Men så god er denne altså!
Varmepumpen her egner sig helt perfekt til dig med sommerhus eller en mindre bolig.

Ligeledes har jeg ladet mig høre at denne også egner sig rigtig godt til kolonihavehuse. Her skal du dog være opmærksom, da det kan variere en hel del. Det kommer meget an på hvor godt dette er isoleret, så det holder varmen.

Varmepumper her kan med den helårsfunktion holde en bestem temperatur i vinterperioden. På den måde holder den dit sommerhus fri for frost og dermed frostskader.

Det er gjort muligt for dig via. En lille smart funktion at sætte temperaturen til fx 8 grader hele vinteren. Minimumstemperaturen kan ændres, hvis du vælger at slå smut forbi sommerhuset.

Ligeledes er sommerhuset ikke, der hvor man vil lægge alle sine penge på strøm. Derfor har Panasonic lavet denne energieffektive varmepumpe. VE9NKE ligger på A+++ på energimærkeskalaen. Det gør maskinen hamrende billig og miljøvenlig på samme tid.

Konklusionen for Panasonic VE9NKE

Man kan jo meget hurtigt konkluderer at denne luft til luft varmepumpe er uhyre smart til dig, som gerne vil spare penge og tænke lidt økonomisk i forhold til miljøet.

Det kan du også roligt gøre med denne varmepumpe. For der er slet ikke nogen tvivl om, at der her er tale om en meget effektiv varmepumpe. Ud fra SCOP’en på denne varmepumpe kan man se at den udgiver 5,4 gange så meget energi, som den benytter. Imponerende.

Maskinen er udstyret med en masse gode funktioner og er oven i af rigtig god kvalitet. Hvilke? Heatcharge, til hurtig og effektiv opvarmning af hjemmet.

Den renser luften i hjemmet, sådan at kvaliteten af denne bliver meget bedre. Helårsfunktion, som kan holde bolig, sommerhus og kolonihavehus varmt hele året. Driftfunktion i lave temperaturer. Slutteligt har den et flot energimærke på A+++.

Har du spørgsmål eller andet til denne varmepumpe, så høre vi meget gerne fra dig i kommentarfeltet.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

twelve − one =