3 min. læsning (cirka)
3.8/5 - (23 votes)
panasonic he9lke er kendt som en god danmarkspumpe

Varmepumpen, Panasonic HE9LKE, er lavet i et rigtig flot design.

Denne varmepumpe er en såkaldt ”Flagship” varmepumpe fra Panasonic, der sætter den lidt over de øvrige produkter.

Type: Luft til luft varmepumpe

Mærke: Panosonic

Denne varmepumpe har Panasonic klassens højeste COP. Igen er det en varmepumpe fra Panasonic, der leverer energi med bagtanke til miljøet.

Foruden at varmepumpen er god for miljøet, så er den også god ved din pengepung. Derfor kan du roligt bruge denne varmepumpe i sommerhus, hus, butik eller på dit kontor.

Alt efter hvilken varmekilde, som du har på nuværende tidspunkt, vil du snildt kunne spare lidt penge ved at investere i en varmepumpe som denne.

Mange brugere bliver nemlig hurtigt overraskede over hvor meget varme denne udgiver for meget få penge. Denne effektive varmepumpe bliver altså en billig løsning på sigt.

Faktisk er denne varmepumpe så effektiv at man kan opleve op til 20% besparelse i forhold til andre varmepumper, hvilket i bund og grund betyder at du kan spare en masse penge på elregningen i sidste ende.

HE9LKE er energimærket med A++, hvilket gør denne til en rigtig miljøvenlig maskine.

Panasonic HE9LKE – Bygget til norden og dermed kendt som en Danmarkspumpe

Det nordiske klima er ikke noget som skræmmer Panasonic. HE9LKE er topmodellen fra Panasonic. Denne model vælter sig i gode kommentarer. Dette er en rigtig flot varmepumpe med mange gode funktioner.

Denne topmodel fra Panasonic er også klassens bedste efter den blev kåret som testvinder. Denne model fra Panasonic er ligeledes kendt som værende en Danmarkspumpe, hvilket, som navnet understreger, betyder at denne er særdeles god til det lille land Danmark.

Fordele for Panasonic HE9LKE:

  • Lydniveau mellem 23 dB og max 42 dB
  • Energimærke: A++
  • COP på 5,90
  • SCOP på 4,74
  • Normal drift ned til -20 grader
  • Drift op til 6,5 kW
  • God overfor allergi både sommer og vinter
  • Troværdig med MaxReliability-funktion
  • Effektiv med Inverter Plus teknik
  • Lydløs med SilentAir-funktion

Brug varmepumpen både sommer og vinter

Denne varmepumpe kan du benytte dig af både sommer og vinter. Varmepumpen er nemlig udstyret med både varmefunktion og kølefunktion. Du kan altså bruge varmepumpen, som en slags aircondition.

Du kan opnå en varmedrift på hele 6500 Watt. Det vil altså sige 6,5 kW. Aldeles effektiv pumpe! Køledriften i denne luft til luft varmepumpe kan nå helt op på 3000 watt.

Denne varmepumpe performer, så godt at den fungerer ganske glimrende helt ned til minus 20 grader. Altså er dette særdeles passende i det danske klima.

Foruden at den passer rigtig godt ned i de kolde temperaturer om vinteren, så er denne også rigtig god om sommeren.

Mange danskere døjer med allergi og her er denne også god. HE9LKE er nemlig designet til at skabe et bedre indeklima, da varmepumpen her filtrerer luften inde i huset mens at den kører.

Da denne er udstyret med kølefunktion, så er der dermed to fordele ved at have denne kørende i sommervejret.

Eksklusivt varmepumpe med mange funktioner

Det innovative design fra Panasonic gør denne varmepumpe utrolig pæn at se på. Varmepumpen har bløde kanter, som foruden at se godt ud også skulle sikre mod eventuelle skader. Hvis at man skulle være så uheldig at gå ind i denne.

Panasonic MaxReliability gør varmepumpen utrolig troværdig i alle tilstande. Det vil altså sige at din pumpe kører til perfektion, selv hvis at temperaturen svinger. SilentAir er den funktion, som gør varmepumpen så lydløs. Inverter Plus er det som gør varmepumpe utrolig effektiv og økonomisk på samme tid.

Varmepumpen er udstyret med keramiske kuglelejer. Dette betyder at varmepumpen er optimeret til et meget lavt lydniveau. Foruden dette er HE9LKE udstyret med et effektivt luftrensningssystem. Dette system neutraliserer omkring 99 % af alle de luftbårne allergifremkaldende stoffer herunder støvmider.

Det er netop en lydsvag varmepumpe, som mange mennesker gerne vil have, da det ellers kan forstyrre roen i haven. Det er dog vigtigt at nævne, at denne varmepumpe ikke er den bedste luft til luft varmepumpe, der findes. Dog kom denne ind som nummer 13. på den varmepumpe test, som den svenske energimyndighed lavede i 2013.

Konklusionen for Panasonic HE9LKE

Denne varmepumpe er en utrolig effektiv og troværdig maskine. Panasonic HE9LKE deltog i en stor test lavet af den svenske energimyndighed. Denne var ikke en af dem, som var bedst i test, men dog heller ikke værst.

Dog hersker der ingen tvivl om at denne varmepumpe er rigtig god. Den svenske test ligger desværre ikke online mere, men du kan se resultaterne ved at klikke her.

Varmepumpen er rigtig god til allergiramte familier, som både kan udnyttes varmepumpens aircondition og filter, som forbedre indeklimaet.

Det kunne blandt andet være denne luft til luft varmepumpe, som du skulle investere i, hvis at du ønskede noget fra toppen.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

4 × 1 =