4 min. læsning (cirka)
3.5/5 - (52 votes)

Panasonic HZ9RKE / HZ12RKE er fra den såkaldte Flagship-serie. HZ25RKE / HZ35TKE er en af de mest solgte Panasonic varmepumpe i norden.

Panasonic HZ9RKE / HZ35TKE
Billede: aircon.panasonic.eu

Med endelsen TKE kan du være sikker på, at du har fundet eller købt en varmepumpe tilpasset nordens hårde forhold.

Om der så er tale om HZ25TKE eller HZ35TKE, som er to størrelser i denne samme model.

Der er flere forskellige faktorer, som gør HZ9RKE til en rigtig god varmepumpe. Her kan man blandt andet nævne dens flotte design, men man ville i højre grad nok kigge mere på varmepumpens funktioner.

Denne varmepumpe er støjsvag, effektiv og miljøvenlig. Hvordan dette gør sig gældende vil vi prøve at belyse bedst muligt neden for. Først og fremmest kan du starte med at læse nogle af Panasonic HZ25RKE / HZ35TKE fordele.

Mærke: Panasonic

Type: Luft til luft

Fordelene ved Panasonic HZ25TKE / HZ35TKE

 • SCOP 5,20
 • Energiklasse A+++ (tilskudsberettiget)
 • Udendørstemperatur -35°C
 • Benytter R32 kølemiddelet
 • Eksklusivt varmepumpe design
 • Quiet indstilling, altså en støjsvag drift
 • Lavt lydniveau på 18dB(A)
 • Kan lave varmt eller koldt luft til boligen
 • Vedligeholdelsestilstand til årets koldeste dage (stabilt mellem 8°C – 10°C)

Modelnumre brugt til denne varmepumpe:

 • HZ25TKE (2018 model) – HZ9RKE (2017 model)
 • HZ35TKE (2018 model) – HZ12RKE (2017 model)

Forstå modelnumrene for denne varmepumpe

Igennem denne artikel vil du se nogle forskellige modelnumre blive angivet. Det skal du ikke lade dig forvirre af. Det forholder sig nemlig sådan at denne pumpe har nogle forskellige størrelser, som kan næsten de samme ting.

Forskellen på de to 2018 modeller HZ25TKE og HZ35TKE er at forskellen i areal. Man siger nemlig at 35TKE kan opvarme 150m2, mens at 25TKE kan opvarme 130m2. Derudover er begge varmepumper op til 5x så effektiv som en almindelig elradiator.

Begge varmepumper er energimærket A+++, hvilket betyder at de begge er tilskudsberettiget. Husk at nævne dette, hvis du får et tilbud på varmepumpen.

Enestående ydeevne fra Panasonic Flagship-serien

Du kan være helt sikker på at du med denne varmepumpe vil have et lækkert og behageligt indeklima i løbet af ”no time”. Se mere om det længere nede på siden.

HZ25TKE / HZ35TKE varmer eller køler nemlig din bolig på rekord tid. Indeklimaet bliver helt tilpas ved hjælp af inverter+. Det gælder også selvom, at der er bidende koldt uden for. Varmepumpen fungerer nemlig helt ned til -35°C. Hvilket er fantastisk.

HZ9RKE / HZ12RKE hjælpes af R32-kølemiddelet

Panasonic har udviklet deres varmepumpe, så den passer til det mijøvenlige kølemiddel R32. Ved at benytte R32 i HZ 9 RKE, så sikrer man at varmepumpen er helt up-to-date ned til den mindste detalje.

R32 har givet muligheden for at udvikle Panasonic HZ35TKE Flagship til at være en super effektiv varmepumpe. Det er blandt andet det, som har fået luftvarmepumpen til at ramme en virkningsgrad på 5,20 og energiklasse A+++.

Ønsker du en uddybelse af noget du læser her i artiklen? Så nævn det gerne for os i en kommentar, så tilføjer vi indholdet til dig og de næste der læser med!

Hurtig fordeling af indendørs varme

Helt lydløst fordeler denne varmepumpe luften i boligen. HZ9RKE / HZ12RKE har nemlig et støjniveau helt ned på 18 dB. Det passer helt perfekt til dig, som ikke vil forstyrres af en varmepumpe, mens du nyder en dejlig sommer- eller vinteraften i sommerhuset.

Har du brug hurtig opvarmning? Så er det den helt perfekte varmepumpe for dig. Med en fantastisk ydeevne kan pumpen hurtige skabe et behageligt indeklima, som ikke er påvirket af den udendørs temperatur. Det skulle kun være, hvis at temperaturen er under -35°C uden for. Hvilket ikke sker så ofte i gode gamle Danmark.

Det er ved hjælp af inverter+, at der hurtigt kan skabes et godt indeklima i dit sommerhus eller private bolig. Inverter+ sørger nemlig for, at sende ekstra luft ud igennem varmepumpen. Her vil mange tænke, at luften, der sendes ud, bliver koldere, men det er ikke tilfældet. Temperaturen holdes nemlig i den luft, der sendes ud.

Konklusion for varmepumpen Panasonic HZ25TKE / HZ35TKE

Der hersker slet ikke nogen tvivl om, at der her er tale om en fabelagtig maskine fra varmepumpe producenten Panasonic.

Foruden det stilrene design, som varmepumpen har, så får du også en række funktioner, som mange andre varmepumpe ejere kun kan kigge langt efter.

Her er der blandt andet tale om det miljøvenlige kølemiddel R32, som ikke mindst gør HZ9RKE mere miljøvenlig, men også effektiv.

Faktisk, så fandt vi frem til at HZ25TKE / HZ35TKE kan luft/luft pumpe varme i din bolig på overraskende kort tid og på den måde skabe et godt indeklima.

Du skal dog være opmærksom, hvis du er en af de få, som godt kan lide meget støj. Det får du nemlig ikke ved denne varmepumpe. Den er nemlig utrolig støjsvag ned til 18dB.

Alt i alt, så kan du med ro i sjælen gå ud og få et tilbud eller en pris på HZ9RKE / HZ35TKE fra enten din installatør eller endnu bedre tilbudstjenester på internettet.

Vi anbefaler, at denne varmepumpe bruges til opvarmning af sommerhuset eller til delvis opvarmning af din helårs bolig.

Har du nogle spørgsmål til Panasonic HZ25TKE / HZ35TKE, så skriv endelig en kommentar herunder.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Kommentarer

  1. Hej Christine,

   Forskellen er hovedsageligt at UKE er 2019 modellen af deres flagskib varmepumpe. Det betyder selvfølgelig optimeringer på modellen. Som man kan kender fra andre felter, så er der ikke stor forskel mellem 2018 og 2019 modellerne. Skal man se større forskel, så skal man gerne springe nogle år.

   HZ25UKE har en højere kapacitet end HZ25TKE. De større modeller, HZ35UKE og HZ35TKE, har samme kapacitet og er derfor mere lig hinanden. Derfor har HZ25UKE ligeledes et højere forbrug ved sjældne situationer, når man taler om opvarmning af huset. Bruger man varmepumperne som aircondition, så præsterer de stort set ens. Der er lavet nyt design til HZ25UKE, da det er 2019 modellen af flagskibsmodellen fra Panasonic. Det er selvfølgelig en smagssag, men det skulle efter signe være mere stilrent.

   Som man kan læse sig frem til, så er der ikke alverden forskel på de to varmepumper foruden en bedre performance. Hvilket selvfølgelig er det primære formål. Vær dog opmærksom på om du skal have 25 eller 35 modellen. Det skal dog siges, at der selvfølgelig er lavet nogle optimeringer på HZ25UKE. Vi kommer også til at dække UKE-modellen, da det er 2019 modellen.

   Håber at du kunne bruge dette svar til noget.

   Skriv endelig, hvis du har flere spørgsmål 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

four × 5 =