Privatlivspolitikken på Findvarmepumpe.dk

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Vendelbo Fusion
CVR nr.: 35687106
Bopladsen 57
9230, Svenstrup J
Danmark

 

 

Sikkerhed og brugen af personlige oplysninger

For- og efternavn, adresser, mailadresser, alder, køn og lignende oplysninger er nogle af de oplysninger, som kan bruges til at identificere personer. Personoplysninger dækker bl.a. over overstående oplysninger.

Alle oplysninger, som samles igennem vores hjemmeside respekteres, som var det vores egen. Derfor stiller vi ligeledes krav til vores samarbejdspartnere, som du også kan finde her på siden, om at disse ligeledes behandler den data, som de måtte indsamle, forsvarligt.

Når du benytter hjemmesiden Findvarmepumpe.dk eller en af de andre websites tilknyttet Vendelbo Fusion, så kan disse informationer blive indsamlet. Vi indsamler bl.a. information igennem tilmelding til vores nyhedsbrev, ved at oprette henvendelse til os, deltage i konkurrencer eller på lignende måde ved at benytte din data igennem os.

Det står naturligvis klart at alle personoplysninger kun benyttes til det, som de er skrevet op til. På den måde kan vi yde vores service til dig.

Ved brugen af vores hjemmeside accepterer du behandlingen af dine personlige oplysninger ud fra denne privatlivspolitik. Accepteres dette ikke beder vi dig undlade bruges af vores hjemmeside.

Disse oplysninger er selvfølgelig opbevaret og forvaltet på sikker og forsvarlig vis for, at bevare sikkerheden i top. Dette med hensigt på at undgå ulovlig offentliggørelse, sletning, at de kommer i forkerte hænder eller på lignende vis bliver behandlet mod lovgivningen.

 

Indsamling og behandling af personoplysninger

Selvom at du kan tilgå vores hjemmeside uden at angive oplysninger omkring dig selv, så har vi nogle gange brug for dine oplysninger for at kunne hjælpe dig, levere nyheder eller på anden måde servicere dig.

I denne sammenhæng samler vi følgende oplysninger:

  • Oplysninger om din person du angiver ved tilmelding af nyhedsbrev
  • Oplysninger om din person du angiver ved tilmelding til konkurrencer
  • Oplysninger om din person du angiver ved skriftlig henvendelse

 

I denne sammenhæng indsamles der oplysninger om dig for at kunne levere den service, som du efterspørger.

Nogle af de indsamlede data opsamlet og lagres af tredjepart, som behandler de givne oplysninger på vegne af os. Disse behandler dataen, som det beskrives her.

Dine oplysninger videregives for at give en bedre eller nemmere oplevelse med hjemmesiden. I den sammenhæng videregives informationer fx for at kunne sende dig servicemail, notere dig om konkurrencer eller lignende.

Herunder ser du modtagere af personoplysninger

 

Cookiepolitikken på Findvarmepumpe.dk

Hjemmesiden her benytter sig af Cookies. En cookie giver dig en bedre oplevelse, når du tager hjemmesiden i brug. Denne gemmes på mobil, tablet eller computer, men der er ikke tale om en virus. Formålet med en cookie er at huske dine præferencer, så du modtager den rette information. På den måde kan det rigtige indhold udarbejdes ud fra statistikker.

Slettes dine cookies kan du støde på indhold og materiale, som ikke vil passe dig nær så godt. Formålet med at opbevare en cookie er netop at identificere dine behov samt interesser for at give dig den bedste oplevelse.

 

De forskellige typer af cookies:

De nødvendige cookies

Denne type cookie er nødvendig for at hjemmesiden kan køre optimalt. Denne type cookie identificerer det medium, som du bruger hjemmesiden på. Altså it-udstyret. Denne notere sig ligeledes tidsrummet, styrer hjemmesidens grafiske layout og notere dine forespørgsler.

 

Optimeringscookies

Denne type cookie kan opbevares i længere tid på fx to år. Den bruges typisk til optimering af hjemmesiden, så den er mere attraktiv for hjemmesidens besøgende. Der samles altså antal besøg, varighed, afvisning og lignende statistikker på hjemmesiden. Til dette bruges Google Analytics cookie.

 

Marketingcookies

Denne type bruges til at følge dine søge- og læsevaner. På den måde kan man målrette relevant marketingindhold igennem bannerannoncer m.v. Denne type cookie kan indeholde oplysninger som er personlige oplysninger, der er identificerbare. Denne kan deles med tredjepart samarbejdspartnere.

 

Er cookies ikke noget du ønsker, så kan du indstille din browser til at afvise disse ved hjælp af følgende links:

Opera

Flash Cookies

Internet Explorer

Mozilla Firefox
Google Chrome

Safari

iPhone, iPad og andet fra Apple

Telefoner med styresystemet Android

 

Her kan du finde links til vejledningen og her til bekendtgørelsen.

Har du spørgsmål eller lignende til det overstående må du meget gerne henvende kontakt til hej(at)madsvendelbo.dk

 

Dine rettigheder i det hele

Når vi indsamler personoplysninger er vi ligeledes oplyse dig (den registrede) om en række oplysninger. De vil kunne læses herunder.

 

Retten til indsigts

Du har retten til at få bekræftelse på om dine personoplysninger behandles. Behandles de har du da ret til følgende information:

  • Formålene med denne behandling
  • Personoplysningernes kategorier
  • Kategorier eller modtagere af personoplysninger. Specielt modtagere i internationale organisationer eller tredjelande.
  • Have retten til at forespørge om berigtigelse eller sletning af personoplysninger. Det kan også være begrænsning heraf.
  • Du har retten til at indsende en klage til tilsynsmyndigheden
  • Retten til at vide hvorfra personoplysningerne oprindelig er indsamlet, hvis dette ikke er via. Egne besøg eller kontakt.

 

Retten til berigtigelse

Skulle vi have oplysninger på dig som ikke stemmer overens med de rigtige har du retten til at få disse berigtiget. Du har foruden det også retten til at få tilføjet personoplysninger, som ikke er registreret.

 

Retten til at blive glemt

Personoplysningerne om dig er dine og du har derfor retten til at få disse slettet, hvis dette er ønsket. Her er det vores pligt at få disse slettet uden for meget forsinkelse.

 

Retten til at begrænse behandlingen af opbevaring

I enkelte tilfælde har du har retten til at vi begrænser vores behandling af dine personoplysninger. Begrænses brugen af oplysningerne, så må disse kun bruges i samtykke med dig. Dette sker på baggrund af at du ikke mener at dine oplysninger er korrekte.

 

Retten til dataportabilitet

Du har ret til at modtage personoplysninger som du har givet om dig selv til os i et almindelig, struktureret og maskinlæsbart format.

Denne må ikke krænke andres rettigheder eller frihedsrettigheder.

 

Retten til indsigelse

Du har retten til at indsige mod brugen af dine personoplyninger til målrettet markedsføring af dig. Det er altså det som vi foretager os på baggrund af vores persondatapolitik.

 

Retten til at tilbagekalde samtykke

Der er altid mulighed for at tilbagekalde samtykke, som du tidligere har givet til os. For at tilbagekalde dit samtykke bedes du kontakte os på hej(at)madsvendelbo.dk eller på +45 5357 3134.

 

Retten til at klage

Du har naturligvis også retten til at klage, såfremt du ønsker. Her klager du over behandlingen af dine personoplysninger. Klages skal oprettes ved Datatilsynet Borgergade 28, 5, 1300 København K. Klager hertil gives på mail dt@datatilsynet.dk og/eller telefon +45 33 19 32 00. Dog vil den hurtigste måde, at klage og fjernet dine oplysninger på, være direkte til os igennem email hej(at)madsvendelbo.dk eller på telefon +45 5357 3134.