3 min. læsning (cirka)
4/5 - (22 votes)

Panasonic AZ9RKE er en del af Panasonics flagskibsserie, som hører blandt de mest solgte varmepumper i Danmark. Det er der rigtig gode grunde til.

Denne varmepumpe er en luft til luft varmepumpe. Hvilket betyder, at den bruger energien fra luftvarmen udendørs til varm luft, der kan varme huset op indendørs. 

En af grundene til, at AZ9RKE er så populær, er, at den er effektiv ved selv meget lave temperaturer, og du kan derfor have glæde af den, uanset hvor koldt det bliver om vinteren.

Fordele ved AZ9RKE

Hvid varmepumpe i flot design

Brugervenlig og let at montere

Der findes forskellige typer varmepumper. Her er luft til luft varmepumpen generelt den letteste at installere, og du er derfor hurtigt i gang, hvis du vælger denne type. 

Panasonic AZ9RKE hjælper dig med at spare på energien, ved at bruge varmen fra luften udendørs, til at varme dit hjem op til en behagelig temperatur. Selv om vinteren når temperaturen når langt under frysepunktet. 

Den har desuden den ekstra finesse, i forhold til andre luft til luft varmepumper, at den gemmer på sin egen overskudsvarme, og derfor allerede har varme i systemet når du tænder for den. 

Det betyder, at den er i gang med at varme dit hjem op meget hurtigere end de fleste andre. Det er ikke kun behageligt, men det er også ekstra energibesparende, fordi den ikke skal bruge energi på at varme systemet op først.

Som sagt er en luft til luft varmepumpe den type varmepumpe som er lettest at montere. Den består af en udendørs del og en indendørs. 

Den udendørs står for at anvende luftens varme til at generere den varmere luftstrøm i den indendørs del. Du skal selvfølgelig have med i dine overvejelser, at der er en smule støj forbundet med den proces. 

Dog er AZ9RKE en af de mest lydsvage modeller, med et lydniveau på kun 18 dB, hvilket er vigtigt at have med, hvis du skal have det udendørs modul tæt på et soveværelsesvindue eller lignende.

Andre læste også:
  Panasonics Aquarea monoblock T-CAP SQ-serie

Denne model har en kraftigere luftstrøm end andre modeller, og det betyder, sammen med dens hurtige opvarmning, at du er sikret en varmepumpe, der hurtigt og effektivt kan varme et koldt rum op.

God for miljøet og energiregnskabet

Vælger du at investere i en varmepumpe, vil du sikkert gerne spare på energien og varmeregningen. Med en Panasonic AZ9RKE er du sikret netop dette. 

Ud over det brugervenlige i, at den er hurtig til at varme op rummet op, ved at anvende sin egen overskudsvarme, gør det også, at den sparer på energien og bliver billigere i drift. Dertil kommer at AZ9RKE har en type kølemiddel kaldet R32, som udleder mindre CO2 end den typisk anvendte type.

 Det gør den til en endnu mere miljøvenlig varmekilde. Samtidig er R32 meget skånsom mod varmepumpens kompressor, og det giver den en længere levetid. Igen noget der kan mærkes på energiregnskabet.

Panasonic AZ9RKE har desuden den store fordel, at den virker effektivt helt ned til meget lave temperaturer og kan faktisk fungere helt ned til -35 grader. Det betyder at der aldrig bliver så koldt i Danmark, at varmepumpen ikke fungerer. Du kan derfor regne med den som en stabil varmekilde.

Smart og nem styring

Med en Panasonic AZ9RKE får du en varmepumpe som er nem at styre. Har du for eksempel Verisure i dit hjem, kan AZ9RKE samarbejde med dette, og du kan således fjernstyre varmen sammen med hjemmets andre funktioner. 

Du kan også fjernbetjene varmepumpen via din telefon. Det er derfor let at sørge for, at der er varmt når du ankommer. En funktion der er helt perfekt, hvis du for eksempel har den som varmekilde i sommerhuset.

Kort fortalt, er Panasonic AZ9RKE altså varmepumpen for dig, der ønsker en varmepumpe der er let at montere, som er støjsvag, har et højt niveau af brugervenlighed, og som er hurtig og effektiv til at varme et rum op. 

Samtidig er den meget energibesparende, med et system der genanvender sin egen spildvarme, og som har en CO2 besparelse i anvendelsen af en ny type kølemiddel. 

Læg til, at du kan fjernstyre varmepumpen, og at den har et højt lufttryk og ekstra hurtig varmegenerering helt ned til meget lave temperaturer, og du har en solid og stabil varmekilde med Panasonic AZ9RKE.

Andre læste også:
  Panasonic NZ9SKE Etherea

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.