3 min. læsning (cirka)
4.4/5 - (18 votes)

HAIER leverer med Nebula Green 35 endnu et produkt, som lægger sig solidt i toppen blandt markedets bedste luft til luft varmepumper. Her får du en varmepumpe, som kan og gør meget mere end blot varme dit hjem op på en miljørigtig og energibesparende måde. 

Med HAIER Nebula Green 35 får du samtidig funktioner, der øger dit komfortniveau samt indeklimaets kvalitet, betragteligt. Det gør den ved at forene den nyeste teknologi med høj brugervenlighed. 

Med et lydniveau helt ned til 20 dB(A) er den så diskret, at du faktisk slet ikke lægger mærke til den. Og så har den et imponerende luftrensningssystem, som vil være til gavn for både din komfort og sundhed.

Test 2019:
Placeret nr. 8

Lydniveau:
61 dB

SCOP / SEER:
4,60 / 7,80

Temperatur:
-24°C

Energimærke:
A++

Forbedrer dit indeklima

Naturligvis kan en varmepumpe bruges til at varme dit hjem eller sommerhus, eller hvor du nu har behov for det. Men vælger du HAIER Nebula Green 35, får du en varmepumpe, som kan så meget mere end det. 

HAIER har udstyret denne model med et særdeles effektivt filtersystem, der sørger for at holde luften i dit hjem fri for alle generende og skadelige mikropartikler. Det er derfor et rigtigt godt valg for dig, der har allergi, da filteret fjerner pollen. 

Har du husdyr, sørger det effektive 3M micro-luftrensningsfilter for at holde luften fri for både pels og støvmider. Det kan også effektivt reducere røg- og lugtgener. Og du kan dermed altid nyde frisk luft i hjemmet, uden at bekymre dig om pollental eller støvallergi.

HAIER Nebula Green 35 sørger desuden for, at du ikke oplever ubehagelig træk i hjemmet. Med sit 3D luftafkast system, fordeler varmepumpen luften til hvert et hjørne af dit hjem. 

Det gør den ved at have lameller der automatisk flytter sig i både vandret og lodret retning. Det betyder luften fordeles jævnt, og giver en ensartet komfort i hele rummet. Det giver en mærkbar forskel, uanset om det er afkølet eller opvarmet luft.

God for miljøet og for dig

En varmepumpe er generelt en fornuftig måde at reducere dit energiforbrug. Ved at anvende energien i luften udendørs, kan en god varmepumpe levere 4-5 gange så meget varme, som den forbruger energi.

Dertil kommer med HAIER Nebula Green 35, at den anvender et særligt miljøvenligt kølemiddel kaldet R32. Med en Nebula Green 35 varmepumpe tager du derfor et godt valg for miljøet, og sparer samtidig også penge på varmeregningen. Da varmepumpen leverer miljørigtig og billig energi, kan den også med fordel anvendes på steder, man ellers ville lade stå uopvarmede hen.

Det kan være i værkstedet, garagen, sommerhuset eller kolonihavehuset. Her kan du med stor fordel anvende HAIER Nebula Green 35, da den har en 10 graders funktion, der sørger for at holde en stabil temperatur, og dermed også sørger for, at der ikke sker fugt- eller skimmelskader hen over vinteren.

Samtidig har varmepumpen indbygget wi-fi, der gør, at du kan indstille den via din smart phone, uanset hvor du befinder dig. Dermed er det slut med at ankomme til et indelukket og koldt sommerhus.

De afsluttende ord

Til slut skal det nævnes, at HAIER Nebula Green 35 er en af de absolut mest støjsvage varmepumper på markedet. Med helt ned til bare 20 dB(A) er den så lydsvag, at du faktisk slet ikke hører den. Det betyder, at du med stor fordel kan anvende varmepumpen på steder, hvor man ellers ville undgå det på grund af støjniveauet.

Det kan være i soveværelset eller på kontoret, hvor du nu kan få en tilpas temperatur året rundt, uden at finde dig i lydgener. HAIER Nebula Green 35 er altså et godt og solidt valg til dig, der har brug for en støjsvag men effektiv varmepumpe.

Den giver ekstra god mening, hvis du har særligt behov for aktiv forbedring af indeklimaet, med et godt luftfilter, der fjerner alle generende og skadelige mikropartikler fra luften. Denne varmepumpe giver mulighed for at holde en stabil temperatur på 10 grader, og er altså et godt valg til steder, der ellers ville risikere fugtskader hen over vinteren.

Med styring over app, har du tilmed mulighed for at sikre dig frisk luft og behagelig temperatur, allerede inden du ankommer. Det er altså en varmepumpe der leverer meget mere end blot opvarmet eller afkølet luft.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.