2 min. læsning (cirka)
3.2/5 - (13 votes)

Denne varmepumpe fra Bosch er en forholdsvis ny type.

Det er en effektiv varmepumpe, som yder mellem 5kW og 6kW.

Med denne Bosch varmepumpe på du en pålidelig løsning, som hjælper dig til at spare mere.

Bosch EHP 6 AA giver en god varme og kan ligeledes køle om sommeren.

Type: Luft til Luft varmepumpe

Mærke: Bosch

Fordele ved Bosch EHP 6 AA

  • Omstiller sig hurtigt til det danske vejr.
  • Udstyret med autostart og omstilling.
  • Timerfunktion på 24 timer, som nemt kan indstilles.
  • Kølefunktion, som er god i sommerens varme vejr.
  • God varmeudvinding helt ned til -20°
  • Neutralt og enkelt design
  • Vedligeholdelsesvarme på 10 grader, som kan sikre dig mod frostskader
  • Varmepumpe med effektiv ionluftrensning, der giver bedre indeklima

Endnu en varmepumpe lavet til norden

Denne varmepumpe er som så mange andre lavet til norden. Det er derfor ingen problem at bruge denne som dansker. Varmepumpen omstiller sig rigtig hurtigt til vejrets forhold.

Det er en rigtig god funktion. Som dansker ved man, at solens varme kan blive skiftet ud med regnes kulde i løbet af kort tid. Derfor er det godt at have en varmepumpe, som kan tilpasse sig dette. Ligeledes fungerer denne varmepumpe rigtig godt i kolde temperaturer.

A-klasse varmepumpe, som vil spare dig penge

Denne varmepumpe befinder sig i energiklassen A, som betyder at den er økonomisk. Det er dog ikke den mest økonomiske på markedet. Men den vil bestemt spare dig penge.

Med denne varmepumpe kan du få 5 gange så meget varme, som det du betaler for. Det betyder at du får et stort varmetilskud, der vil give dig denne større besparelse årligt.

Bosch lover selv at denne varmepumpe sænker strømforbruget med op til 30% i forhold til en klassisk luft/luft varmepumpe. Dette kan dog diskuteres. Dels fordi at varmepumpen har nogle år på bagen samt at denne info kommer fra producenten selv.

Andre læste også:
  MITSUBISHI MSZ-LN HERO M. WIFI

God varmepumpe til sommerhuset

Denne Bosch luft/luft varmepumpe er udstyret med mange funktioner, som gør den god til sommerhuset. En af de helt store fordele for denne varmepumpe er funktionen ”vedligeholdelsesvarme”.

Det sikre at du ikke får frostskader i sommerhuset. På den måde vil dit sommerhus altid have +10 grader. Det er helt perfekt. Kondens og frost bliver på den måde holdt på afstand. Ligeledes kommer du aldrig mere op til et koldt sommerhus.

Behageligt indeklima ved hjælp fra Bosch

Bosch har med deres varmepumpe sikret, at du får et bedre indeklima. Bosch EHP 6 AA er nemlig udstyret med et helt særligt ion system, som aktivt gør luften ren for alt det, der måtte befinde sig.

Det er altså et støv og partikelfilter, som holder dårligt indeklima for døren. Denne funktion er meget normal i de fleste nyere varmepumper, der laves af kendte producenter.

Du kan holde helbredet på toppen, da varmepumpen eliminerer virusser, bakterier, røg og svampesporer. Dette er alt sammen noget, som befinder sig indendørs.

Konklusion for Bosch EHP 6 AA

Her har vi en god luft til luft varmepumpe, som ligger i en A-klasse på energispareskalaen. Det er altså ikke den mest økonomiske varmepumpe på markedet. Dog er det heller ikke en dyr løsning.

Varmepumpen performer rigtig godt i det nordiske klima, som har sine fordele. Denne varmepumpe klare sig godt i minusgrader og kan give dig op til 5 gange, så meget varme i forhold til det du betaler for.

For at få den bedste pris på din varmepumpe, så anbefaler vi dig at få 3-4 uforpligtende tilbud. Det gør vi, da det kan få forhandlerne til at underbyde hinanden, sådan du får en bedre varmepumpe pris.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

twelve + 14 =