3 min. læsning (cirka)
3.9/5 - (10 votes)
Luft til vand varmepumpe bosch compress 6000 aw
Foto: www.bosch-climate.dk

Bosch lover på deres hjemmeside at du pga. 5 verdenspatenter og ny teknologi har sikret dig en rigtig god luft til vand varmepumpe.

Ligeledes lover de at du med denne varmepumpe når helt nye højder, hvad angår energieffektivitet.

I denne artikel omkring Bosch Compress 6000 AW vil vi beskrive for dig, hvordan at dette kan lade sig gøre.

Type: Luft til vand

Mærke: Bosch

Kvalitetsmærket Bosch producerer denne gode kvalitetsvarmepumpe

Mærket Bosch er kendt for at lave gode produkter. De har igennem de sidste mange år også lavet gode varmepumper.  

Ifølge Bosch selv, så har denne varmepumpe en SCOP på 4,8, hvilket betyder at denne giver 4,8 gange igen af det, som denne benytter. Energistyrelsen har målt denne varmepumpe til at ligge på 3,7.

Altså ligger denne luft til vand varmepumpe også lavere end angivet af producenten. Ligesom det også er set ved andre varmepumpe producenter, som fx Vølund. Det er dog ikke noget, som man skal tage så ilde op som forbruger, da det stadig er en god varmepumpe.

Varmepumpe med innovative teknologier, som giver dig muligheder til mere

Bosch har igennem tiden arbejdet på at producere de bedste varmepumper. Derfor tager de hele tiden nye tiltag for at udvide med nye og smarte teknologier, som kan give dig muligheden for mere.

En af de seneste tiltag, som Bosch har lavet er en app. Appen giver nu Bosch Compress 6000 AW flere fordele. Efter sigende skulle denne app være utrolig brugervenligt, sådan at den er nem at bruge for de fleste nye varmepumpe ejere. Appen giver dig muligheden for, at styre til Bosch Compress 6000 AW og andre Bosch Luft til vand varmepumper med din smartphone.

Det betyder fx også, at du ikke behøver at tage op i et koldt sommerhus. Nix – Ikke længere! Du kan nemlig bare tænde fra din smartphone, sådan at du har en god varme i sommerhuset, når du kommer derop. Super smart!

Andre læste også:
  Toshiba Estia

Fordele ved Bosch Compress 6000 AW

  • Styring via smartphone eller tablet
  • Støjsvag varmepumpe
  • SCOP værdi på 4,8 ifølge Bosch selv
  • Energieffektiv varmepumpe med muligheder
  • Energimærket med A++
  • Flere ydelsesmuligheder for denne varmepumpe

Endnu en fleksibel varmepumpe til flere forskellige husstande

Det er set før, at varmepumpe producenterne laver forskellige størrelser af varmepumperne, sådan at de kan favne bredere i forhold til deres målgruppe. Med det sagt, så har Bosch gjort præcis det samme med Bosch Compress 6000 AW.

Denne varmepumpe fra Bosch har fem forskellige modeller, som står på listen herunder

Bosch Compress 6000 AW-5 – Denne Bosch varmepumpe er god til små boliger og benytter 5 kW.

Bosch Compress 6000 AW-7 – Denne luft til vand varmepumpe fra Bosch egner sig godt til mindre hustande. Denne benytter kun 7 kW. Benytter du andre former for varmekilder end en varmepumpe vil du opleve at denne kan give dig større besparelser årligt.

Bosch Compress 6000 AW-9 – Denne type er god til små og mellemstore hustande. Den bruger 9 kW strøm, hvilket er en meget fornuft mængde strøm til dig der vil spare penge.

Bosch Compress 6000 AW-13 – Denne Bosch Pumpe er god til mellemstore hustande, den bruger 13 kW strøm og kan give dig store besparelser årligt i forhold til andre typer og modeller af varmepumper.

Bosch Compress 6000 AW-17 – Denne luft-vand varmepumpe er god til mellem og store hustande og benytter sig af, som navnet antyder, 17 kW for at køre. Dette er også en ganske fornuftig mængde strøm til dig, som gerne vil spare penge på elregningen.

En god og smart varmepumpe, der kan hjælpe dig til gode besparelser årligt

Det kan konkluderes at denne varmepumpe, Bosch Compress 6000 AW, uanset model kan give dig store besparelser årligt. Foruden det at du kan spare penge, så får du også en smart varmepumpe, som kan give dig et væld af muligheder i fremtiden.

Bosch udvikler hele tiden på deres varmepumper, hvilket betyder at du fx kan forvente dig mere af deres app i fremtiden. Det er endnu uvist om denne komme til at byde på optimeringer til selve varmepumpen.

Andre læste også:
  Metro Therm Metroair I

Hvem ved? Uanset hvad, så er det altid dejligt ikke at skulle binde sig selv til tid og sted ved at tage den lange vej op til et sommerhus for at skulle tænde for varmen. Ligedan, så er det altid super dejligt at have

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

two × 1 =