2 min. læsning (cirka)
4.3/5 - (7 votes)

Den nye Estia er den nyeste varmepumpe fra Toshiba (2018), som er blandt de største og mest erfarne producenter i branchen.

Med den nye Toshiba Estia kan du gøre gode besparelser hvert år. Det betyder dog ikke, at du skal gå ned på effektivitet.

Toshiba Estia yder på et højt effektivitetsniveau og sikrer dig  en stabil varmtvandstemperatur i hjemmet.

Type: Luft til vand

Mærke: Toshiba

Den bedste COP og SCOP i 2018 blandt luft til vand varmepumper

Toshiba Estia er den luft til vand varmepumpe med markedets højeste COP-værdi. Det gør Toshiba Estia til et glimrende valg, da du både kan spare penge og få høj effektivitet.

Da denne varmepumpe ikke optræder på energistyrelsens liste over varmepumper finder du den heller ikke i vores oversigt over varmepumpe test da det ikke vil være under samme forudsætninger.

Når det er sagt, så kan du her se de angivne tal for varmepumpens SCOP og COP:

  • SCOP: 4,48 (Gulvvarme)
  • SCOP: 3,44 (Radiatorvarme)
  • COP: 4,77

Disse tal ville altså have sat varmepumpen som en af de øverste på listen i 2018.

Varmepumpen kan anskaffes i 3 forskellige størrelser. Det er en god ide at få din leverandør til at rådgive om den helt rigtige størrelse.

Anlægget kan blive overdimensioneret, hvilket vil give et unødvendigt energitab og flere udgifter.

Toshiba Estia: Driftsikker varmepumpe med sikker temperatur

Toshiba har i mange år produceret luft-vand varmepumper. Toshiba er derfor erfaren i branchen og har haft stor succes med deres varmepumper. Toshiba er kendt for pålideligheden og teknologien, som også gør sig bemærket i deres nye Toshiba Estia.

Varmepumpens tank er særligt kompakt og er samtidig af rustfrit stål. Det er stærkt medvirkende til at reducere driftsomkostninger og sikre en stabil varmtvandstemperatur.

Toshiba Estia leverer vand på mellem 20 grader og 55 graders varme. Den er derfor særlig fordelagtig, da den kan anvendes til radiatorer, gulvvarme med vand og en kombination af dem begge.

Andre læste også:
  Metro Therm Metroair I

Luft til vand med back-up varme

Estia-modellen integrerer avanceret teknologi til optimering af kontrol over vandets temperatur. Dette gør det muligt at distribuere vand effektivt. Varmepumpen kan varme eller køle.

Dette kan den gøre i op til to zoner og producere varmt vand til huset. Der følger desuden en reserve-varmeapparat med, som understøtter produktionen af varmt vand under særlige klimaforhold.

Kontrollerbar med Estia luft/vand Plug and play

Den nye store skærmstyring er meget brugervenlig. Designet er i top, mens der også er nye ikoner, nyt baggrundslys og muligheder for flere sprog. Den indbyggede software regulerer automatisk vandets temperatur og optimerer energiforbruget.

Denne software kontrollerer distributionen af varmt vand i op til 2 zoner og til den hjemlige varmtvandstank. Med op til 10 programmerbare funktioner om dagen har man i sandheden fuld kontrol.

Foruden at kunne styre den daglige drift for 2 zoner, er det muligt at anvende funktioner som anti-bakterie kontrol, nattetilstand, støjsvag tilstand og frostbeskyttelse.

Reducer CO2 udslippet med Toshiba Estia (luft/vand)

Toshiba Estia fås som en Split-model fra 4 til 16kW eller i en Monoblock-model fra 16 til 21kW.

Begge modeller er blandt de bedste på markedet. Dette gør det nemt at finde en model, som passer til dine specifikke behov.

Toshiba’s smarte teknologi i deres invertere gør det enkelt at styre indeklimaet i hjemmet til din ønskede temperatur.

Med Toshiba Estia er det muligt at tilpasse varme og kølekapacitet når som helst ved at justere på kompressoren.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

six + two =