3 min. læsning (cirka)
3.9/5 - (14 votes)

Vaillant AroTHERM varmepumpe er sammen med UniTOWER indedelen en kraftfuld duo, der kan dække varmebehovet i enhver husholdning. Varmepumpens udedel, AroTHERM, er både moderne og funktionel.

Her får du en varmepumpe der er solidt designet til et koldt klima, med præisolerede rør mellem ude- og indedel, samt et kølemiddel der sikrer, at varmepumpen aldrig fryser til. Designet er ikke kun funktionelt, men også æstetisk, og har vundet Red Dot Design Award 2018.

Det er altså en varmepumpe, som du ikke behøver gemme væk – heller ikke for lydniveauet, da den er yderst støjsvag.

Test 2019:
Placeret nr. 5

Lydniveau:
60 dB

SCOP:
3,45 / 4,55

Temperatur:
-20°C

Energimærke:
A++

Billig og miljørigtig løsning til nybyggeri eller renovering

Vaillant AroTHERM VWL 105/5 varmepumpen er en solid varmeløsning, der kan dække alle behov i en moderne husholdning. Den fungerer effektivt med mulighed for en høj fremløbstemperatur på helt op til 62 grader, men fungerer også godt i nybyggeri, der er skabt til lavere fremløbstemperaturer.

Uanset om du tilslutter varmepumpen til gulvvarme eller radiatorer, vil den sørge for, at du kan holde varmen året rundt. Faktisk kan du også anvende denne varmepumpe til at køle dit hjem ned i de varme sommermåneder. Varmepumpen leverer billig varme, med en effektivitet på hele 4,77.

Det betyder altså, at den leverer 4,77 gange så meget varme, som den bruger elektricitet. Tallet er målt som gennemsnit over hele varmesæsonen og vil derfor variere men altså holde et højt niveau året rundt. Vil du reducere omkostningerne på dit varmeforbrug endnu mere, kan Vaillant AroTHERM tilsluttes et solcellesystem, og du vil dermed få dækket næsten hele dit varmeforbrug af naturens gratis ressourcer.

Som nævnt er Vaillant AroTHERM et prisvindende og funktionelt design, du ikke behøver gemme af vejen. Men med den fleksible tilslutning, er det muligt at placere udedelen op til 25 meter fra indedelen. Det giver gode muligheder for en gennemtænkt placering.

En brugervenlig og smart indedel

Med UniTOWER VWL 128/5 IS får Vaillant AroTHERM varmepumpen den bedst tænkelige partner. Denne duo sørger for, at du aldrig vil mangle varme i hjemmet. UniTOWER indedelen har en integreret varmtvandsbeholder på hele 190 liter, og mulighed for temperaturer på helt op til 75 grader. Det betyder, du aldrig skal bekymre dig, for at løbe tør for varmt vand, hverken i badet eller i husholdningen.

UniTOWER er, ligesom sin udendørs makker, leveret i et elegant design der godt kan tåle at blive set. Til gengæld er den så diskret i lydniveau, at du ikke vil lægge mærke til den. Faktisk har den et maks lydniveau på 45 dB(A), hvilket altså er meget lidt. Det kan sænkes endnu mere, hvis du slår den lydreducerede drift til.

Med Vaillant får du desuden altid let og brugervenlig betjening af dit varmesystem. Der er endda mulighed for at styre dit varmeforbrug direkte fra smart phone eller tablet via den gratis app. Her kan du også let følge dit varmeforbrug, og få god tips til at sænke dit energiforbrug yderligere.

 

Skal du eje Vaillant AroTherm VWL?

Vaillant AroTHERM VWL 105/5 og UniTOWER VWL 128/5 IS er en moderne, effektiv og solid varmeløsning til dit hjem. Her får du høj effektivitet i et smukt design.

Med mulighed for høje fremløbstemperaturer, fleksible tilslutningsmuligheder og et solidt funktionsniveau ved selv meget lave udendørs temperaturer, kan denne duo dække enhver husholdnings varmebehov.

Designet er skabt til nordens kolde klima, og sikrer dig altså, at varmepumpen aldrig fryser til, eller ikke kan fungere på grund af frost. Samtidig er den utroligt støjsvag, og kan placeres i selv tæt bybebyggelse, uden at genere naboerne.

Med en integreret varmtvandsbeholder på hele 190 liter, der kan holde en temperatur på op til 75 grader, sikrer du dig at der altid er tilstrækkeligt med varmt vand til hele husholdningen. Varmepumpen har desuden et effektivitetsniveau på næsten 5 gange så meget leveret varme, som forbrugt el.

Det betyder du altid har billig og miljørigtig varme til dit hjem. Vaillant har her leveret en løsning der kan dække enhver husholdnings behov, sammen med et prisvindende design, og et yderst brugervenligt styringssystem.

Til slut skal det også nævnes at varmepumpen let kan tilkobles et solcellesystem, der altså giver dig mulighed for at få leveret varme direkte, og næsten omkostningsfrit, fra naturens utømmelige ressourcer.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.