3 min. læsning (cirka)
3.4/5 - (21 votes)

Vølund F2040 er en luft til vand varmepumpesortiment, som er udviklet til let at kunne tilpasses dine behov. Du kan derfor altid finde en kombinationsmulighed mellem ude- og indedel, som kan dække din husholdnings varmeforbrug.

Vølund F2040 er dertil designet til at have så let og tilgængelig installation som muligt. Det betyder, at du hurtigt er i gang med en miljørigtig og energibesparende varmeproduktion.

Ud over den lette installation er varmepumpen både lydsvag og fås desuden med et stort udvalg af tilbehør. Du er derfor sikret en fornuftig, brugervenlig og besparende løsning.

Test 2019:
Placeret nr. 7

Lydniveau:
61 dB

SCOP:
3,43 / 4,48

Temperatur:
-20°C

Energimærke:
A++

Skabt med individuelle tilpasningsmuligheder for øje

Denne varmepumpe er specielt udviklet for at give dig mulighed for en individuelt tilpasset løsning. Du kan frit kombinere de forskellige ude- og indemoduler, på en måde der tilgodeser netop din husholdnings behov for varmeproduktion.

Uanset om du vil tilkoble varmepumpen til et eksisterende varmesystem, eller om du vil erstatte dit gamle og udelukkende bruge Vølund F2040 som varmeforsyning, findes der en løsning der passer til dit behov.

Du skal tage højde for ting som husets størrelse og dit behov for varmt brugsvand, når du skal finde den systemløsning der passer bedst til dig. Uanset hvilken model du vælger, har

Vølund F2040 en høj fremløbstemperatur på 58 grader, der sikrer dig god varme i hjemmet. Vælger du et indemodul med tilstrækkelig varmtvandsbeholder, kan varmepumpen sagtens levere al den varme du har brug for både til brugsvand og varmekilde.

Tilpasset det nordiske klima

Vølund F2040 er en varmepumpe der er skabt til det kolde nordiske klima. Den har et højt funktionsniveau selv på de koldeste vinterdage. Faktisk fungerer den effektivt ved temperaturer ned til minus 20 grader. Samtidig er den designet og skabt til at holde en lang levealder uanset miljøpåvirkninger.

Med denne varmepumpe kan du roligt skrue op for varmen og holde fødderne varme hele vinteren. Vølund F2040 har et energieffektivitetsniveau på helt op til 4,78. Det betyder, at du får næsten 5 gange så meget varme som den el der anvendes.

Andre læste også:
  Panasonic WH-SXC09H3E8

Varmepumpen er desuden meget lydsvag, og du kan derfor sagtens anvende den, selvom du bor med naboerne tæt på. Lige som du ikke behøver bekymre dig om at varmepumpen vil holde dig vågen om natten, hvis den er installeret tæt på dit soveværelsesvindue.

 

Skabt med henblik på let installation

Vølund har med denne varmepumpe haft fokus på et system der både kan tilpasses dit individuelle behov, og som er let og tilgængeligt at installere.

Da varmepumpen er en luft til vand varmepumpe, som udnytter den termiske energi i luften, er der intet behov for at nedgrave kabler i jorden. Du skal blot have installeret varmepumpen, som er udemodulet og et dertilhørende indemodul, der står for at distribuere varmen i dit hjem.

Skal du bruge varmepumpen til at varme vand til bad og husholdning, skal du selvfølgelig også have en varmtvandsbeholder. Denne er ofte integreret i indemodulet. Vølund F2040 varmepumpens udemodul leveres desuden altid med flexslanger, som gør installation lettere, samt den kan tilsluttes allerede eksisterende varmeløsninger.

 

Konklusionen for Vølund F2040

Denne varmpumpe er til dig, der ønsker et individuelt tilpasset system, som sikrer dig bedst mulig besparelse på varmeregningen. Ved at vælge netop den løsning der passer til dine behov, undgår du unødige udgifter og forbrug.

Vølund F2040 er et varmepumpesystem udviklet til let installation og høj brugervenlighed. Den er både lydsvag og højst effektiv. Med et effektivitetsniveau på op mod 5 gange elforbruget, og et funktionsniveau der holder ved helt ned til minus 20 grader, er du sikret billig og miljørigtig varme året rundt.

Desuden er komponenterne i denne varmepumpe specielt udvalgt til at have en lang levetid. Du får derfor en solid og effektiv varmepumpe, som du vil have glæde af i mange år frem.

Dertil kommer, at du har mulighed for at tilvælge et bredt udvalg af tilbehør, der giver dig en tilpasset løsning hele vejen rundt. Med en fremløbstemperatur på hele 58 grader kan varmepumpen sagtens holde dit hjem ved en behagelig lun temperatur, og sikre dig rigeligt med varmt vand til både bad og husholdning.

Vølund F2040 er velegnet til både private og erhverv, og den lette installation samt fleksible løsning, gør det til et solidt valg uanset dine behov.

Andre læste også:
  Bosch Compress 6000 AW

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.