Vølund F1245 | Jordvarmeanlæg | Effektiv varmepumpe
5 (100%) 1 vote

En jordvarmepumpe fungerer således at den energi der kommer fra solen ligger sig i det øverste lag af jorden. Her hentes varmen igennem nogle slanger, hvorefter energien bruges til at opvarme dit hus mens også til opvarmning af dit vand. Dette jordvarme anlæg, Vølund F1245, er helt perfekt til opvarmning af et hus med en familie. Varme-teknikken fra Vølund er gennemtænkt og udviklet med formål at give dig den bedste løsning. Ved at vælge jordvarmepumpe er man driftsikkert og vil vil efter få år have tjent sig ind igen.

Type: Jordvarmeanlæg

Mærke: Vølund

Få bedste uforpligtende tilbud på Vølund F1245 her

Vølund F1245 er en rigtig god jordvarmepumpe eller jordvarmeanlæg for rigtig mange

Fordele ved Vølund F1245

 • SCOP værdi på 4,80-5,0 (alt efter hvilken model man vælger)
 • Perfekt varmepumpe til en familie
 • Jordvarmepumpe med omtanke
 • Flere størrelser til forskellige energi behov
 • Indbygget varmtvandsbeholder, som fordeler varmt vand i huset
 • El-kassette som tilskudsvarme
 • Varmepumpen er modulopbygget
 • Lavt støjniveau mellem 43-45 dB alt efter varmepumpens model
 • Energieffektiv jordvarmeanlæg, som er energimærket

Få bedste uforpligtende tilbud på Vølund F1245 her

Energieffektiv Jordvarmeanlæg: reducering af strøm op til 60%

Mange tænker måske ikke over hvor mange penge de faktisk kan spare på deres energiforbrug, når de vælger et godt jordvarmeanlæg. Med Vølund F1245 kan man spare op til 60% på energiforbruget, hvilket betyder, at du kan spare mange penge årligt. Så hvis du på nuværende tidspunkt har oliefyr kan det klart anbefales at du skifter til et jordvarmeanlæg. Du spare både penge på din varmeregning og du reducerer dit Co2-udslip op til 75% i forhold til andre måder at opvarme sit hjem på. Det er en meget miljøvenlig og bæredygtig løsning når man vælger at bruge energi fra sol til opvarmning i ens hjem.

Andre læste også:
  Er en varmepumpe bedre end elradiator eller brændeovn?

Se mere omkring Nibe og deres tanker omkring det at spare penge og energi herunder:

Få bedste uforpligtende tilbud på Vølund F1245 her

Varmepumpe med en varmtvandsbeholder på 180 L

Det smarte ved at investerer i en jordvarmepumpe fra Vølund, er at serien F1245 indeholder en varmtvandsbeholder, så du ikke behøver at have den separat ved siden af din jordvarmepumpe. Varmtvandsbeholderen indeholder nok vand til hele familien og du behøver ikke tænke over det. Det er varmepumpens høje effektivitet der gør det muligt både at varme dit hjem op og sørger for varmt vand. Varmtvandsbeholderen varmer hurtigt vandet op og gør hverdagen lettere når man er en familie med en travl hverdag.

 

Designet i moduler

Jordvarmepumpen, Vølund F1245, er designet i moduler, som gør, at den er opbygget, således at man let kan montere det tilbehør man ønsker. Det kunne for eksempel vores en ventilation eller en akkumuleringstank, og dette kan du let tilføje uden at skulle have ekstra dele hængende ved siden af din jordvarmepumpe. Du bevarer derfor det fede design og skal ikke tænke over ekstra forstyrrende elementer. Ved at have alt samlet i en klods, gør det muligt at gemme den væk i et skab eller lignende hvis du ikke vil have den synlig i badeværelset eller din gang. F1245 serien fra Vølund er meget brugervenlig og er let at arbejde med når hvis kølekredsløbet skal til service.

Få bedste uforpligtende tilbud på Vølund F1245 her

Varmepumpens forskellige typer

 • Vølund F1245 5kW – Denne model af jordvarmepumpen benytter 5 kW
 • Vølund F1245 6kW – Dette jordvarmeanlæg har benytter sig af 6 kW
 • Vølund F1245 8kW – Modellen her benytter 8 kW
 • Vølund F1245 10kW – Denne model af jordvarmepumpen benytter 10 kW
 • Vølund F1245 12kW – Dette jordvarmeanlæg har benytter sig af 12 kW
Andre læste også:
  Søg om tilskud til varmepumpen for at få den bedste pris

 

Oplagt jordvarmeanlæg, som kan spare penge og dermed spare energi

Leder du efter et alternativ til din nuværende energikilde og har brug for et system der har samlet mange funktioner i et pumpesystem, er Vølund F1245 serien oplagt til familien. Jordvarmepumpen er en besparelse på længere sigt og kan reducerer dit energiforbrug væsentligt samt reducerer dit Co2 udslip med op til 75%. Ikke nok med at den er miljøvenlig, så er F1245 serien designet i 4 størrelse med mulighed for at tilføje flere funktioner.

Der er indbygget en varmtvandspumpe som varmer vand op nok til hele familien, den har nemlig en kapacitet på hele 180 L. Udover disse tilføjelser, så er jordvarmepumpen støjsvag og larmer derfor ikke særlig meget, så man sagtens kan have den monteret i et skab uden det medfører irritation. Vølund F1245 er så nem at betjene og der følger en guide med som gør det muligt for alle at forstår hvordan man betjener sin nye jordvarmepumpe, det kan næsten ikke blive lettere.

Få bedste uforpligtende tilbud på Vølund F1245 her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

► (Skriv koden i boksen) *