3 min. læsning (cirka)
3.9/5 - (10 votes)

Bor du i et en- eller flerfamiliehus er Viessmann Vitocal 300-G jordvarmeanlæg helt perfekt til dig.

Varmen kommer fra jorden gennem en jordsonde eller en jord kollektor som gør det mulig for dig at bruge varmepumpe selv på kolde dage.

Dette er nødvendigt i det danske klima, hvor der ofte kan være behov for ekstra varme i huset.

Alt efter hvor du bor, er det også muligt at udvinde varme fra grundvandet. Vitocal 300-G er driftsikkert og støjsvag så du ikke behøver at bekymre dig i hverdagen.

Designet er gennemtænkt og breder mulighederne for tilføjelser, som en luft vandvarmepumpe for eksempel.

Der findes forskellige størrelser af jordvarmepumpen fra Viessmann’ Vitocal serie 300, så du kan finde den passende pumpe til dit hus.

Type: Jordvarmeanlæg

Mærke: Viessmann

Fordele ved Viessmann Vitocal 300-G

 • SCOP værdi på 4,6
 • Passer til en- eller flerfamiliehus
 • Driftsomkostningerne er lave
 • Støjsvag
 • God sikkerhed
 • Master/slave princip
 • Flere størrelser
 • Højt varmebehov
 • Ydelsen er høj
 • Modulopbygget
 • Lavenergipumpe

Dobbelt lyddæmper, dobbelt så støjsvag

Jordvarmepumpen fra Viessmann model Vitocal 300-G er opbygget med omtanke, så man undgår en forstyrrende støj fra varmeanlægget. Dette skyldes Viessmann teknologi hvor der er tilføjet dobbelt lyddæmper som gør det muligt at undgå mekanisk vibration ved en vibrationsdæmper.

Det gør at der ikke bliver støj fra det mekaniske og derudover er kompressoren blandt de højeste effektfaktorer. Du kan derfor sagtens have din jordvarmepumpe hængende i et skab uden du vil bemærke det.

Særlig høj varme hvis du ønsker

Viessmann har tilføjet muligheden for at koble flere varme moduler til pumpe via master/slave princippet. Master/slave princippet går ud på at vælger en varmepumpe som skal master og derefter kan man tilføje en slave som en ekstra varme muligheder.

Dette kan bruge hvis man har et behov for mere varme end normalt, så du skal ikke nøjes. Varmeanlægget er designet i moduler hvor der er en separat kompressor og gør det muligt for dig tilkoble dit ønskede vandopvarmning system på.

Alt dette er helt enkelt at styre igennem Viessmann’s smarte styresystem hvor du kan regulerer dit anlæg gennem en app over din mobil eller din tablet. Det er utrolig let, overskueligt og praktisk at skrift indstiller, så temperaturen passer til netop dit hjem.

Lave driftsomkostninger også ved den højeste effektivitet

Viessmann har virkelig lagt vægt på at i deres Vitocal 300-G serie skal der være lave driftsomkostninger så du økonomisk ikke føler nogen form for belastning ved denne form for varmekilde.

De har nemlig sørget for at en varmepumpe med lave driftsomkostninger i alle deres driftspunkter også selvom du bruger din jord varmepumpe ved den højeste effektivitet. Dette er grundet et innovativt system ved navn Refrigerat Cycle of Performance (RCD) som konstant tjekker kølekredsen.

Her sikre systemet at den elektroniske ekspansionsventil yder den højeste effektivitet ved hvert driftsniveau så man opnår høje årseffekter.

De forskellige typer af Viessmann Vitocal 300-G

 • Viessmann Vitocal 300-G  BW 301.B06
 • Viessmann Vitocal 300-G  BW 301.B08
 • Viessmann Vitocal 300-G  BW 301.B010
 • Viessmann Vitocal 300-G  BW 301.B013
 • Viessmann Vitocal 300-G  BW 301.B017

Vissmann Vitocal 300-G, et godt jordvarmeanlæg

Det fremstår tydeligt at Viessmann Vitocal 300-G er en jordvarmepumpe hvor der er kræset for detaljerne og hvor teknologien får lov til at sejre.

Der er lagt stor vægt på at pumpen skal være så effektiv som mulig for forbrugeren, da dette er det mest fordelagtigt for kunden når man skal investerer i en energikilde som skal give varme til ens hjem.

Pumpens moduldesign giver muligheder for at tilføje og tilpasse varmebehovet og sikre at pumpen er så driftssikker i et godt isoleret hus.

For ikke at skulle gå på kompromis med noget, er pumpen selvfølgelig også utrolig støjsvag, så man ikke oplever nogle trælse gener fra pumpen.

Vitocal 300-G findes som sagt i flere størrelser så man kan vælge den perfekt pumpe. Og hvis man har et behov for mere varme end det normale jordvarmeanlæg tilbyder, er det muligt at vælge den som en to-trins version hvor du kan tilkoble flere varmekilder til dit hjem.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

sixteen − 8 =