3 min. læsning (cirka)
3.9/5 - (123 votes)

Denne nye varmepumpe Mitsubishi, Mitsubishi MSZ-LN, mange gode kvaliteter.

Hero modellen kom af med et wifi modul der gør det muligt at styre varmepumpe fra en smartphone.

MSZ-LN er designet I et minimalistisk design, der kommer I 4 forskellige farver. Indedelen af varmepumpen er I højglans og ser derfor enestående ud.

Mærke: Mitsubishi

Type: Luft til luft

Modeller for Mitsubishi MSZ-LN Hero:

 • Mitsubishi MSZ-LN50 Hero
 • Mitsubishi MSZ-LN35 Hero
 • Mitsubishi MSZ-LN25 Hero

Fordele ved Mitsubishi MSZ-LN

 • SCOP på 4,6
 • Varmeeffekt op til 8700 Watt
 • Køleeffekt op til 5800 Watt
 • Fabelagtigt design
 • Energiklasse A++
 • Indbygget wifi til mobil styring
 • Driftdygtig ned til -35 grader
 • Interval af grader fra 10 til 31. (Køle- og varmefunktion i varmepumpen)
 • ECO-mode og R32 kølemiddel, som hjælper både miljø og pengepung
 • Støjsvag varmepumpe

Mitsubishi MSZ-LN Hero – flot design, visuelt og funktionelt

Uanset om du vælger Mitsubishi MSZ-LN50 Hero, MSZ-LN35 Hero eller MSZ-LN25 Hero, at få både en effektiv og a href=”/luft-til-luft-varmepumpe/”>flot luft luft varmepumpe. Varmepumpen kan fås I 4 forskellige farver. Hvid, perlemorshvid, rød eller sort.

Det valg af farve er varmepumpens trådløse fjernbetjening præcis den samme. Jeg er der tænkt over det ned til sidste detalje. Varmepumpe fjernbetjening har et lille display, som gør det muligt for dig at se hvordan varmepumpen på performer.

mitsubishi electric inverter udedel
Udedel til mitsubishi electric inverter

Foden det visuelle design, så er varmepumpe udstyret med wifi, hvilket betyder at du kan styre varmepumpe med din telefon.

Der ud over er varmepumpen designet med “Low Noise Mode”, som ganske enkelt betyder, Mitsubishi MSZ-LN Hero ikke giver mere lyd fra sig end 19dB.

Der ud over har varmepumpe Night Mode, som gør at udendørs enheden sænker for støjen med op til 3 db. Det gør MSZ-LN Hero til en af de mest lydsvage på markedet.

Et hav af funktioner

MSZ-LN modellerne et hav af funktioner. Her ses blandt andet ECO-Mode, Human eye sensor, Plasma filter, automatisk afrimning, Low noice mode og meget meget mere.

Det er det der gør denne varmepumpe en rigtig god løsning. Hvad end det er til dit sommerhus eller til din private bolig. For at nævne nogle af disse funktioner, så er det blandt andet ECO-mode, automatisk afrimning og sommerhusfunktionen, som bliver denne varmepumpe rigtig god til dit sommerhus.

Her får du nemlig en økonomisk og moderne, pumpe som vil holde dit sommerhus fri for frostskader og dårligt indeklima året rundt. Plasma filteret renser luften for støv, mug, pollen og fra andre uønskede partikler.

Utrolig praktisk til allergikere. Specielt i sommermånederne. R32 kølemidlet holder varmepumpen effektiv, men også god for miljøet.

Se mere omkring Mitsubishi Electric inverter i videoen herunder

Konklusion for Mitsubishi MSZ-LN Hero

Uanset om du vælger Mitsubishi MSZ-LN25 Hero, Mitsubishi MSZ-LN35 Hero eller Mitsubishi MSZ-LN50 Hero, så er du sikker på at løbe afsted med en rigtig god varmepumpe. Mitsubishi anime gjort meget for at holde deres nyeste skud på stammen I topform.

Varmepumpe har som sagt et hav af rigtig gode funktioner, der er med til at gøre denne varmepumpe en af Mitsubishi bedste. Derudover kan man få denne varmepumpe til en rigtig god pris og energitilskud.

Har du derfor overvejet denne varmepumpe eller lignende, så anbefaler vi dig at du får et tilbud. Husk at du med tilbud altid kan melde fra, hvis ikke det skulle være noget for dig. Flere tilbud du samler det bedre pris får du.

Vi håber du vil et indlæg og fundet de svar som du havde have brug for. Hvis ikke du helt har fundet dem, så kontakt os meget gerne I kommentarsporet. Det hjælper ikke kun dig selv, men også andre.

Her på siden dækker vi også andre Mitsubishi varmepumper:

Mitsubishi MSZ-SF

Mitsubishi Electric FH

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

three × one =