3 min. læsning (cirka)
3.9/5 - (9 votes)

Her finder du en absolut topmodel, når det kommer til luft til luft varmepumper. HAIER Dawn 35 er blandt markedets absolut fineste og bedste varmepumper. Blandt de funktioner, hvor den virkeligt udmærker sig, er ved et utroligt lavt støjniveau.

Med bare 15 dB(A) på indedelen fås det simpelthen ikke mere lydsvagt. Og de 45 dB(A) på yderdelen ligger ikke bare lavt, men faktisk også så lavt, at du slipper for at tænke på afstand til naboer og støjniveau om natten.

Dertil kommer et suverænt luftrensningsfilter, der gør denne varmepumpe anvendelig til aktivt at forbedre dit indeklima og kan afhjælpe gener fra mikropartikler og lugte i luften. Til sammen med muligheden for styring via app, er det ikke svært at se, hvorfor denne varmepumpe anses for en af de bedste.

Test 2019:
Placeret nr. 7

Lydniveau:
62 dB

SCOP / SEER:
4,60 / 8,50

Temperatur:
-24°C

Energimærke:
A++

Den nyeste teknologi i lækkert design

HAIER Dawn 35 er en luft til luft varmepumpe, hvor effektivitet og ny teknologi er sat sammen i et rigtigt lækkert design. Det er en varmepumpe, du ikke behøver at gemme væk. Designet er tidssvarende elegant og diskret, som vil gøre sig godt i de fleste hjem. Bag det fine ydre gemmer sig teknologi, der sørger for det absolut bedste for dit indeklima.

Varmepumpen kan naturligvis sørge for at varme dit hjem, eller køle det ned, alt efter årstid og behov. Men den kan så meget mere end det. Med HAIER Dawn 35 får du samtidig mulighed for at forbedre dit indeklima betragteligt med HAIERS 3M micro-luftrensningsfilter system.

Det er et system som holder luften i dit hjem ren og fri for alle skadelige mikropartikler. Det effektive fanger både hår, pollen, støvmider, svampesporer, bakterier og røg- og lugtgener. Du kan derfor med fordel anvende varmepumpen som luftforbedringssystem, hvis du har husdyr, eller hvis du lider af allergi.

HAIER Dawn 35 har komfort i højsædet og det mærker du også ved brugen af avancerede sensorer, der opfanger både bevægelser samt lysindfald i rummet, og tilpasser luftstrømmen herefter. Du kan altså altid være sikker på det bedst tænke indeklima med en HAIER Dawn 35.

Med tanke på både miljø og brugervenlighed

Du behøver aldrig bekymre dig om, hvor vidt du har glemt at slukke for varmen i sommerhuset med en HAIER Dawn 35. Hele systemet kan let styres direkte fra din smartphone med HAIERS gratis app, og varmepumpens indbyggede wi-fi.

Det betyder ikke alene at du slipper for ekstra varmeudgifter hvis du glemmer at slukke, eller skrue ned, inden du forlader sommerhuset, men også at du altid kan sørge for at der er den perfekte temperatur når du ankommer. Slut med at komme frem til et koldt og indelukket sommerhus.

I stedet kan du sørge for at ankomme til præcist den temperatur du ønsker, og med en frisk og behagelig luft. Det er ikke kun nyttigt i sommerhuset. Du kan bruge HAIER Dawn 35 alle steder, hvor du har brug for lidt ekstra på komforten. Da den er så utroligt støjsvag, er den også særligt velegnet til at sørge for ren luft og en perfekt temperatur året rundt, i både soveværelset og på kontoret.

En varmepumpe er et miljørigtigt og energibesparende valg, men HAIER gør det lidt bedre, med det miljøvenlige kølemiddel R32. Det sikrer ikke alene, at det er en af markedets mest effektive og miljørigtige varmepumper, men fordi HAIER har formået at holde mængden af kølemidlet under 1 kilo, slipper du faktisk også for lovkrav om service af varmepumpen.

 

Er denne til dig?

Med HAIER Dawn 35 har du altså et solidt valg. Det er varmepumpen til dig, som gerne vil have fokus på både design og den nyeste teknologi.

Du får en varmepumpe der både er diskret i udseende og lydniveau, og som er fyldt med nogle af markedets bedste funktioner. Det er ting som et effektivt luftrensningssystem, der hjælper dig med aktivt at forbedre indeklimaet og afhjælpe gener fra mikropartikler i luften.

Og en høj brugervenlighed, der gør det muligt for dig at styre din varmepumpe direkte fra din smartphone via HAIERs gratis app. Det er den absolut mest støjsvage varmepumpe på markedet, og det gør det et oplagt valg til dig, der har brug for et forbedret indeklima i soverum eller kontormiljø.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.