4 min. læsning (cirka)
3.7/5 - (36 votes)

Mitsubishi Electric FH der er specialdesignet til nordens hårde kulde og lave temperaturer uden at gå på kompromis med andre vigtige detaljer.

Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH | God varmepumpe | Bedste pris
Foto: www.mevp.dk

Detaljer som giver bedre komfort og det bedste indeklima uanset om det er i dit hjem eller i dit sommerhus.

Man får fuld kontrol over funktionerne via de tekniske egenskaber som Mitsubishi har tilføjet for at skabe den perfekte varmepumpe uden mangler.

Type: Luft til luft

Mærke: Mitsubishi

Fordele ved Mitsubishi Electric FH

  • SCOP værdi på 4,9
  • Modstå kulden og det nordiske klima
  • Avanceret teknologi
  • Lavt støjniveau
  • I-see-sensor / human sensor
  • Ugetimer
  • Ion og allergifilter indbygget i denne Mitsubishi varmepumpe
  • Passer både til helårshuse samt sommerhuse og kolonihaver der har et højt varmeforbrug når kulden trænger på

Mitsubishi varmepumpe, som modstår den hårde kulde

FH serien er designet til at klare det nordiske kolde klima, som betyder at den kan modstå strenge kulde forhold. Den er udviklet til at kunne fungerer med en udetemperatur helt ned til minus 20-25 grader. Så FH serien kan holde dig og et hus varmt, selv når kulden raser udenfor. Mitsubishi Hyper Heating teknologi sikre at den samme varme indendørs selvom at temperaturen udendørs ændres ned til minus 15 grader.

Dette betyder altså du får samme varmekapacitet og ikke ville kunne mærke forskel selvom temperaturen falder ned til minus 15 grader. Derudover holder i-save funktionen altid en minimums varme på 10 grader hvis det ønskes. Så har du din varmepumpe monteret i sommerhuset, kan du holde en start varme på 10 grader, når du i vinterperioden skal varme dit sommerhus op.

God varmepumpe sensor, der tilpasser sig efter dig

Mitsubishi har udviklet en Human sensor som registrerer hvor du befinder dig i rummet i forhold til varmepumpens placering. Alt efter hvor i rummet du er, ændre den effekten og styrken af varme. Det vil sige at den som regel dæmpes i styrke hvis du befinder dig lige omkring pumpens sensor.

Andre læste også:
  Mitsubishi MSZ-SF

Derved undgår du at bruge unødvendig varme eller blive overhedet fordi du befinder dig tættere på varmepumpen. Det retter altså varmen mod kulde og kolde områder og ikke der hvor den kan registrere mere varme, som f.eks din krop vil udsende. Derudover kan den tilpasses til at køle dig ned på varme sommerdage hvor temperaturen kan stige og gøre dit rum for varmt at opholde sig i.

Et stort plus ved denne nye teknologi indenfor sensor, gør at du kan spare energi og penge. En lille temperaturjustering kan gøre en lille forskel som klart vil komme dig til gode.

Se denne video omkring modellen for at blive klogere: