4 min. læsning (cirka)

Mitsubishi Electric FH der er specialdesignet til nordens hårde kulde og lave temperaturer uden at gå på kompromis med andre vigtige detaljer.

Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH | God varmepumpe | Bedste pris
Foto: www.mevp.dk

Detaljer som giver bedre komfort og det bedste indeklima uanset om det er i dit hjem eller i dit sommerhus.

Man får fuld kontrol over funktionerne via de tekniske egenskaber som Mitsubishi har tilføjet for at skabe den perfekte varmepumpe uden mangler.

Type: Luft til luft

Mærke: Mitsubishi

Fordele ved Mitsubishi Electric FH

 • SCOP værdi på 4,9
 • Modstå kulden og det nordiske klima
 • Avanceret teknologi
 • Lavt støjniveau
 • I-see-sensor / human sensor
 • Ugetimer
 • Ion og allergifilter indbygget i denne Mitsubishi varmepumpe
 • Passer både til helårshuse samt sommerhuse og kolonihaver der har et højt varmeforbrug når kulden trænger på

Mitsubishi varmepumpe, som modstår den hårde kulde

FH serien er designet til at klare det nordiske kolde klima, som betyder at den kan modstå strenge kulde forhold. Den er udviklet til at kunne fungerer med en udetemperatur helt ned til minus 20-25 grader. Så FH serien kan holde dig og et hus varmt, selv når kulden raser udenfor. Mitsubishi Hyper Heating teknologi sikre at den samme varme indendørs selvom at temperaturen udendørs ændres ned til minus 15 grader.

Dette betyder altså du får samme varmekapacitet og ikke ville kunne mærke forskel selvom temperaturen falder ned til minus 15 grader. Derudover holder i-save funktionen altid en minimums varme på 10 grader hvis det ønskes. Så har du din varmepumpe monteret i sommerhuset, kan du holde en start varme på 10 grader, når du i vinterperioden skal varme dit sommerhus op.

God varmepumpe sensor, der tilpasser sig efter dig

Mitsubishi har udviklet en Human sensor som registrerer hvor du befinder dig i rummet i forhold til varmepumpens placering. Alt efter hvor i rummet du er, ændre den effekten og styrken af varme. Det vil sige at den som regel dæmpes i styrke hvis du befinder dig lige omkring pumpens sensor.

Derved undgår du at bruge unødvendig varme eller blive overhedet fordi du befinder dig tættere på varmepumpen. Det retter altså varmen mod kulde og kolde områder og ikke der hvor den kan registrere mere varme, som f.eks din krop vil udsende. Derudover kan den tilpasses til at køle dig ned på varme sommerdage hvor temperaturen kan stige og gøre dit rum for varmt at opholde sig i.

Et stort plus ved denne nye teknologi indenfor sensor, gør at du kan spare energi og penge. En lille temperaturjustering kan gøre en lille forskel som klart vil komme dig til gode.

Se denne video omkring modellen for at blive klogere:

Næsten helt lydløs luft til luft varmepumpe

Det er næsten helt essentielt at din varmepumpe skal være så lydløs som muligt. Der er ingen som er interesseret i en varmepumpe der larmer helt vildt og forstyrre dig i hverdagen. FH serien er ingen undtagelse når det kommer til støj, lydniveauet er dæmpet helt ned til 20 db og lever op til en af Mitsubishi’s varemærker, nemlig det lave støjniveau.

Mange vil opleve at de slet ikke bemærker varmepumpen i rummet grundet den unikke teknik på varmeveksleren, som Mitsubishi har udviklet i indendørs del. Dette gælder også den udendørs del, for her vil mange heller ikke opleve at støjen er særlig højt, hvilket kun er en fordel, hvis man i sommerperioden befinder sig meget udendørs.

Varmepumpens forskellige typer af Mitsubishi Electric FH

Som så mange andre varmepumper, så har Mitsubishi MSZ-FH også flere modeller. På den måde passer denne prisen på denne varmepumpe bedre til den enkeltes varme bohov. Hvad end om dette er varme i sommerhuset, kolonihavehuset eller i den almindelige bolig.

 • Mitsubishi Electric FH25 (Denne varmepumpe kaldes også Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH 25VEH)
 • Mitsubishi Electric FH35 (Går også under navnet Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH 35VEH)
 • Mitsubishi Electric FH50 (Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH 50VEH)

Mitsubishi Electric MSZ FH: En god varmepumpe til den almene dansker

I det store udvalg af varmepumper må man sige at Mitsubishi FH serie har mange funktioner som dækker de mange behov man har ved en luftvarmepumpe. Der er endda funktioner som du måske aldrig har hørt om men som hurtigt vil blive noget du sætter pris på.

Så udover at varmepumpen er perfekt til det nordiske klima, vil du opleve en renere luft igennem et Plasma Quaid-filter der fjerner uønskede partikler og renser for allergier via et allergifilter. Den avanceret teknologi gør det muligt at få en bedre varmespredning i form af både varme nedenunder og foroven.

Derudover har Mitsubishi FH serien en avanceret ugetimer som gør det muligt for dig at indstille en timer så din varmepumpe køre på bestemte tider af døgnet ud fra bestemte dage, dette indstiller du helt selv.

Mitsubishi FH serien er utrolig praktisk og funktionel til dig som ønsker en varmepumpe hvor der ikke er gået på kompromis med nogen detaljer. Så uanset om den skal bruges i dit hjem eller i et sommerhus eller i din kolonihave, er Mitsubishi FH serien blandt de bedste på markedet.

Her på siden dækker vi også andre Mitsubishi varmepumper:

Mitsubishi MSZ-SF

MITSUBISHI MSZ-LN

Anmeldelse Detaljer
Dato:
Anmeldte produkt:
Mitsubishi Electric FH
Vores anmeldelse
41star1star1star1stargray

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − thirteen =