3 min. læsning (cirka)
4/5 - (2 votes)

Electrolux EcoHeat EXH09RLEW er en varmepumpe designet specielt til de barske nordiske vintre. Med sin ExtremeClimate Technology fungerer denne luft til luft varmepumpe helt ned til minus 30 grader, hvilket gør det til en af de mest vintersikrede varmepumper på markedet i dag. 

Med EcoHeat får du samtidig en varmepumpe med et elegant og diskret design, der fungerer i alle hjem og feriehjem. Uanset om du har brug for varmepumpen til dit sommerhus, byhus eller lejlighed, har du her et oplagt valg. 

EcoHeat har flere gode funktioner og kan både sørge for energirigtig varme i dit hjem, men den kan også køle og generelt sørge for et behageligt indeklima – helt uden at larme da den har et lydniveau helt nede på bare 22 dB(A).

Test 2019:
Placeret nr. 6

Lydniveau:
63 dB

SCOP / SEER:
4,6 / 8

Temperatur:
-30°C

Energimærke:
A++

Giver dig et behageligt indeklima året rundt

Det helt særlige ved Electrolux EcoHeat EXH09RLEW er, at den er designet med de kolde nordiske vintre i tankerne. Electrolux bygger på solid erfaring med denne varmepumpe og leverer et produkt, der sikrer dig, at du kan holde varmen på selv de koldeste danske vinterdage. EcoHeat holder sin produktivitet effektiv ved helt ned til minus 30 grader, og det gør den altså til en af de bedste på markedet. 

En anden funktion, som er særligt godt udviklet til det danske klima, er varmepumpens 8 graders funktion. Det betyder, at EcoHeat vil sørge for at holde temperaturen konstant på 8 grader og dermed sikre dig mod problemer med fugt og skimmel. Det gør den meget velegnet til sommerhuse, kolonihavehuse, eller garager, hvor du ikke har behov for en høj varme hele tiden men stadig gerne vil holde indeklimaet godt. 

I forhold til indeklimaet, er det også værd at nævne EcoHeats luftrensende funktion, som effektivt fjerner både støv, små partikler og lugte fra luften. Selvom det er en varmepumpe designet til barske vintre, kan den naturligvis også sørge for et behageligt indeklima om sommeren, hvor kølefunktionen vil være et velkomment helle i de varme dage. 

På grund af det meget diskrete lydniveau, kan du også sagtens bruge Electrolux EcoHeat EXH09RLEW soveværelset, og sikre dig en god sovetemperatur året rundt.

Stort udbytte og lav vedligeholdelse

En luft til luft varmepumpe fungerer ved, at den udvinder energien fra luften udendørs, og bruger den til at varme luften op med, som den så afgiver indendørs. 

Det er en meget energirigtig og miljøvenlig løsning, som næsten er omkostningsfri i brug. Dog skal varmepumpen have energi tilført for at fungere. Her er Electrolux EcoHeat EXH09RLEW en af de absolut mest effektive på markedet i forhold til energiudbyttet. Faktisk kan denne varmepumpe levere 4-5 gange så meget varme, som den energi der tilføres. 

Det er rigtigt fornuftige tal, og nok til, at den er på Energistyrelsens varmepumpeliste, der altså garanterer dig, at det er en af de bedste på markedet. Ud over at have et meget højt udbytte, kræver varmepumpen også meget lidt vedligeholdelse. 

Du skal blot få den serviceret en gang hvert andet år, hvis du gerne vil sikre dig den bedst mulige driftssikkerhed og længst mulige levetid. Så har du ellers billig og miljørigtig varme, og et godt indeklima, året rundt med din EcoHeat.

 

Hvem er denne til?

Electrolux EcoHeat EXH09RLEW anbefales til alle hjem og feriehjem. Den har et diskret design og er meget lydsvag, og kan derfor sagtens anvendes bade i tæt bebyggelse og i rum hvor der soves.

Varmepumpen er designet med de nordiske vintre i tankerne, og er derfor et rigtigt godt valg til det danske klima. Med EcoHeat er du sikret et sundt og behageligt indeklima, og derfor er den også et godt valg hvis du, eller dine børn, har astma eller støvallergi.

Med den luftrensende funktion, sammen med muligheden for at affugte og holde en konstant temperatur, er den en helt perfekt hjælper til et godt indeklima selv hvis man er særligt sensitiv.

Den særlige 8 graders indstilling gør den desuden velegnet til garager og sommerhuse, hvor der ikke nødvendigvis skal være en høj temperatur hver dag. Du får en driftssikker varmepumpe der altid fungerer og leverer et højt udbytte med Electrolux EcoHeat EXH09RLEW.

Du kan desuden tilkøbe et wi-fi modul, som giver endnu bedre mulighed for at fjernstyre enheden, og dermed kan du sikre dig varme i sommerhuset allerede inden du ankommer.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.