2 min. læsning (cirka)
3/5 - (5 votes)

Varmepumpen NIBE SPLIT fra Vølund Varmeteknik er ideel til opvarmning, køling og varmtvandsproduktion.

Ovenikøbet findes den til mange forskellige husstørrelser, hvilket gør den til en populær og alsidig løsning blandt forbrugere.

NIBE SPLIT lader dig vælge mellem 2 pakker, hvor du kan tilpasse efter dine individuelle behov og dermed spare stort på driftsudgifter.

Mærke: Vølund

Type: Luft til Vand

Plug and play: Luft/vand der kan tilpasses små og store boliger

Vølund Varmeteknik har udviklet en ny serie med deres NIBE SPLIT-kombinationer. NIBE SPLIT-kombinationerne er særligt egnet til nybyggerier og renovationsinstallationer.

Plug & play-varmesystem er velegnet til de lidt mindre boliger med et normalt varmtvandsbehov. Når det kommer til at spare på energiforbruget spiller flere faktorer ind, hvilket er godt at have med i overvejelserne, når der skal vælges din optimale pakke.

Husets areal, bopælsområde og dine egne individuelle behov for varmt vand har betydning for den mest fordelagtige pakkeløsning.

Energibesparende varmepumpe: Varmtvandsforbruget kan dækkes op til 50% af egetforbrug

Op til 50% af energiforbruget udgøres af varmtvandsproduktionen. Varmepumpen kan varme op til 120-250m2 alt afhængigt af isoleringen i husstanden.

Denne varmepumpe fra Vølund Varmeteknik er særlig fordelagtig ved lavtemperatur, da den kan virke uden olie, gas eller andre fossile brændsler.

Støjsvag varmepumpe, som kan lave gulvvarme, varme til radiatorer og fancoils

NIBE SPLIT kan levere 65˚C fremløbstemperatur med sin høje energiudnyttelse. Denne temperatur passer til langt de fleste huse med gulvvarme, radiatorer eller fancoils.

Derudover kan den prale af at have et af markedets laveste lydtryk, da anlægget er næsten lydløst med sine små 21 decibel.

Udviklet til optimal opvarmning

Vølund Varmeteknik har mange års erfaring bag sig med udvikling og optimering af varmepumper. Vølund Varmeteknik har produktion i Sverige og sælger hovedsageligt til Skandinavien.

Man kan derfor roligt stole på, at de kender til det udfordrende og skiftende klima, som findes i norden. NIBE SPLIT er skræddersyet til at klare det nordiske klima. Du kan derfor regne med et altid veltempereret hjem.

Perfekt til familien, der gerne vil spare på energiforbruget

Der er store energibesparelser at hente ved at anskaffe sig en NIBE SPLIT fra Vølund Varmeteknik, som er blandt de dygtigste på markedet. NIBE SPLIT er både komfort og besparelser på én og samme tid.

Derfor er denne løsning perfekt for dig, da du kan tilpasse pakken efter dine specifikke behov. En luft-til-vand varmepumpe er et godt alternativ til en jordvarmepumpe. Derudover skal det også nævnes, at investering i en luft-til-vand varmepumpe er markant billigere¨.

Hvorfor er dette en god varmepumpe til dig?

Først og fremmest er varmepumpen nem at installere. Alt der behøves er at tilslutte udedelen til indedelen, hvilket gøres elektrisk, derefter er varmesystemet klar til brug.

En anden fordel er de klare energibesparelser, som kan opnås ved at erhverve sig NIBE SPLIT fra Vølund Varmeteknik. Desuden kan 50% af energiforbruget udgøres af varmtvandsproduktionen.

Derudover følger der mange forskellige funktioner med, som giver dig kontrol og mulighed for at indstille varmepumpen efter behov.

En funktion, som er særlig fordelagtig, er, at energibesparelses- og dimensionerings-softwaren tilpasser sig til dit hjem, hvilket indebærer bygningens struktur og det lokale klima.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

19 − 2 =