3 min. læsning (cirka)

Har du svært ved at finde en god luft til vand varmepumpe, som passer til de fleste husstande?

Metro Therm Metroair I er Metro Therms nyeste svar på en luft/vand varmepumpe i topklasse.

Metro Therm har stor erfaring med varmepumper og er nordeuropas førende producent af varmepumper.

Metro therm Metro air i
På tilbud hos BilligVVS.dk! Køb her

Metroair I kan prale af markedets bedste SCOP-værdi på hele 5, hvilket gør den meget effektiv. Med denne frekvensstyret varmepumpe kan der gøres gode besparelse, da den yder efter husets behov.

Samtidig er dette med til at forlænge levetiden på varmepumpen, da den udsættes for færre tænd og sluk. Trods den store SCOP-værdi er Metroair I utrolig lydsvag og fås i et design, som gør, at den passer til ethvert hjem.

Nem installation af Metro Therm Metroair

Metro Therm Metroair I er nem at installere, når du for første gang skal tilslutte den. Under installationen er der hjælp at hente fra Metroair’s startassistent under hele processen. Efterfølgende er systemet i stand til at konfigurere sig selv.

Andre læste også:
  Metro Therm Metro Air F12

Dette kalder vi plug-and-play! Metroairs regulering er styret ved frekvens, hvilket sørger for, at behovet for varme i huset tilpasses af kompressoren. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om at tænde og slukke hver gang, hvilket gør, at levetiden på varmepumpen kan forlænges.

Design og effektivitet i top

Med Metro Therm Metroair I er der tænkt over detaljerne. Varmepumpens design er stilrent og passer ind i hvilket som helst hjem. Derudover er støjniveauet lavt, hvilket skyldes regulatoren på ventilatoren, der formår at minimere lydstyrken til 53 dB.

Det er ikke kun designet, som Metro Therm Metroair I kan prale af. Energieffektiviteten er i top, da varmepumpen er mærket med A++ på, mens selve systemet er A+++. Varmepumpen har en SCOP-værdi på 5, hvilket betyder, at du får 5 gange energien igen.

Velegnet til årets kolde dage og klargjort til køling om sommeren

Det smarte ved denne luft vandvarmepumpe er, at den kan tilsluttes til varmeanlæget og brugsvandsbeholderen. Desuden giver den også køling aktivt ved sommertid. Udover Metro Therm Metroair I’s effektivitet af energi, så er den også effektiv ved lave temperaturer udenfor.

Andre læste også:
  Gennemstrømningsvandvarmer: Altid varmt vand!

Varmepumpen er blevet testet til at kunne producere en fremløbstemperatur på 63 graders celsius ved en temperatur på minus 25 grader udenfor.

Metro Therm Metroair I kan ved en udetemperatur over minus 10 grader producere en fremløbstemperatur på 65 graders celsius. Denne varmepumpe er derfor designet til at kunne klare vinterens koldeste dage og give køling i sommerperioden.

Testet under ekstreme forhold i højteknologisk klimalaboratorium

Metro Therm Metroair I er blevet testet i et klimalaboratorium under langvarige ekstreme påvirkninger. Metro Therm er nordeuropas førende producent inden for varmepumper og har stor erfaring med produktion af varmepumper.

Deres luft/vand varmepumper er designet til at kunne klare de skandinaviske vejrforhold. Testene i laboratoriet er blevet foretaget med henblik på at sørge for, at alle funktioner virker, selvom varmepumpen udsættes for regn, ørkenhede eller kulde.

Disse test har samtidig givet Metro Therm muligheden for at optimere varmepumpen og finjustere funktionerne. Du kan derfor kunne være tryg som forbruger med en Metro Therm Metroair I uanset klimaet omkring dig.

Andre læste også:
  Daikin Altherma 3

Hvorfor skal du vælge denne varmepumpe?

Der er mange fordele ved at udskifte til Metro Therm Metroair I. En af de største fordele er, at varmepumpen er frekvenstyret. Dette betyder, at Metroair I yder efter husets behov. Dette kan spare dig for mange udgifter.

Derudover har det også påvirkning på varmepumpens levetid, som forlænges som følge af frekvensstyringen. Metroair I er blandt de bedste varmepumper, når det kommer til energieffektivitet. Med sin SCOP-værdi på over 5 og energiklassifikationer i top er den et glimrende valg.

Anmeldelse Detaljer
Dato:
Anmeldte produkt:
Metro Therm Metroair I
Vores anmeldelse
51star1star1star1star1star

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + nine =