Panasonic VE9NKE | Bedst i test 2015 | Stærk varmepumpe fra Panasonic
4.3 (85.71%) 7 votes

Det er svært at finde en varmepumpe, som er så god for miljøet, som Panasonic VE9NKE. Denne luft til luft varmepumpe egner sig specielt godt til dit sommerhus eller kolonihavehus. Foruden dette vil du opleve at pumpen er utrolig fremtidssikret. Denne pumpe overholder de fleste miljømæssige krav, som der er nu og her, men også dem som du vil finde i fremtiden. En fantastisk pumpe til sommerhuset.
Få det bedste tilbud på Panasonic VE9NKE

panasonic-ve9nke

Denne varmepumpe var, ifølge troværdige kilder, den bedste varmepumpe i test 2015. I 2017 var denne varmepumpe den tredje bedste luft til luft varmepumpe og kun overgået af nogle af de bedre varmepumper fra samme mærke. Nemlig Panasonic. Her er der blandt andet tale om topmodellen, Panasonic VZ9SKE. Panasonic er kendt for at lave nogle gode varmepumper, som er specielt gode til nordens klima.

Panasonic varmepumpen, der vil imponere dig

Denne varmepumpe er både billig når du køber den, men også fremadrettet. Her får du en luft til luft varmepumpe, som er utrolig effektiv. Denne varmepumpe indeholder nogle gode specifikationer, som gør det svært ikke at være imponeret.

Type: Luft til luft varmepumpe

Mærke: Panosonic

Fordele for Panasonic VE9NKE:

  • Fungerer ned til -25 grader
  • Kan holde dit sommerhus frostfrit hele året med helårsfunktion
  • Renser luften ved hjælp af en avanceret nanoteknologi
  • Energimærket med A+++
  • SCOP på 5,40
  • Bedst i test 2015

Ja du læste alle punkterne rigtigt. Imponerende fordele, ikke også?

Få det bedste tilbud på Panasonic VE9NKE

Hold frosten ude hele året

Har du et sommerhus og er du interesseret i at holde frosten ude hele året. Så er denne pumpe lige noget for dig. Vinteren kan være særlig hård uden at varmepumpen svinger i funktion. Panasonic VE9NKE holder nemlig dens styrke og funktion helt ned til -25 grader. Da temperaturerne ikke kommer ned på -25 på en termostat i Danmark så ofte. Så egner denne Luft til luft varmepumpe sig rigtig godt til helårsbrug.

Andre læste også:
  3 tips til det bedste tilbud på varmepumpen!

Hold sommerhuset varmt med lavt energiforbrug

Ja, endnu en gang læste du ganske rigtigt. Men så god er denne altså!
Varmepumpen her egner sig helt perfekt til dig med sommerhus eller en mindre bolig. Ligeledes har jeg ladet mig høre at denne også egner sig rigtig godt til kolonihavehuse. Her skal du dog være opmærksom, da det kan variere en hel del. Det kommer meget an på hvor godt dette er isoleret.

Varmepumper her kan med den helårsfunktion holde en bestem temperatur i vinterperioden. På den måde holder den dit sommerhus fri for frost og dermed frostskader. Det er gjort muligt for dig via. En lille smart funktion at sætte temperaturen til fx 8 grader hele vinteren. Minimumstemperaturen kan ændres, hvis du vælger at slå smut forbi sommerhuset.

Ligeledes er sommerhuset ikke, der hvor man vil lægge alle sine penge på strøm. Derfor har Panasonic lavet denne energieffektive varmepumpe. VE9NKE ligger på A+++ på energimærkeskalaen. Det gør maskinen hamrende billig og miljøvenlig på samme tid.

Konklusionen for Panasonic VE9NKE

Man kan jo meget hurtigt konkluderer at denne luft til luft varmepumpe er uhyre smart til dig, som gerne vil spare penge og tænke lidt økonomisk i forhold til miljøet.

Maskinen er udstyret med en masse gode funktioner og er oven i af rigtig god kvalitet.

Få det bedste tilbud på Panasonic VE9NKE

Oversigt for artiklens indhold
Artikel Navn
Panasonic VE9NKE
Forfatter
Udgiver signatur
FindVarmepumpe.dk | Find et godt tilbud på varmepumpen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

► (Skriv koden i boksen) *