LG Nordic Prestige 9 | Varmepumpe fra LG | Luft til luft
4 (80%) 1 vote

Den stigende efterspørgsel på varmepumper har fået LG ud af fjerene. Det har gjort at de har gået massivt ind på luft til luft varmepumperne, bl.a. med LG Nordic Prestige 9. Innovation og optimering af ydeevnen i varmepumpen har været i fokus. Det betyder at flere og flere virksomheder har kraftfulde varmepumper til en god pris. LG har også fulgt med på denne bølge og de ligger nu inde med den fine varmepumpe LG Nordic Prestige 9. Denne varmepumper er bedst i test. Den vandt nemlig en varmepumpe test lavet af den Svenske Energimyndighed.

Få det bedste tilbud på LG Nordic Prestige 9

Effektiv varmepumpe når behovet er der

Den revolutionerende Inverter-teknologi, som der ligger i den nye LG Nordic Prestige 9 er kraftfuld men stille. Den stille drift er ikke det eneste, som Nordic Prestige 9 er i besiddelse af. Denne er også økonomisk. Faktisk så reducerer den energiforbruget med hele 50% i visse tilfælde. Denne varmepumpe præstere altså bedst i test af den Svenske Energimyndighed. Denne varmepumpe holder varmen i huset, når temperaturen er virkelig lav uden for.

Type: Luft til luft varmepumpe

Mærke: LG

Fordele ved LG Nordic Prestige 9

  • Lavt støjniveau på 17 dB – Denne har det laveste støjniveau nogensinde
  • En effektiv og økonomisk varmepumpe
  • Varmepumpen er flot i et flot design, der får denne til at passe i mange hjem

Elegant designet varmepumpe

LG Nordic Prestige 9 er utrolig flot designet i forhold til andre varmepumper. Denne er elegant og det bliver ikke mindre godt at denne også er trådløs. Det flotte design er ikke blot for dine øjne. Faktisk er denne maskine også flot designet inden i. Det sikre at pumpen er udstyret med et utrolig lavt støjniveau. Dette sætter pumpe foran flere andre modeller på markedet.

Andre læste også:
  Bosch EHP 6 AA | Klasse-A luft til luft varmepumpe fra Bosch

Denne varmepumpe er også meget populær til sommerhuse, hvor den kan fungere som en aircondition. Det kan være utrolig praktisk om sommeren. Så hvorfor ikke bruge denne varmepumpe som aircondition?

Få det bedste tilbud på LG Nordic Prestige 9

Stort set lydløs varmepumpe

Denne varmepumpe er som tidligere nævnt kåret til den mest lydløs varmepumpe nogensinde af Svenske Energimyndighed. Ligeledes er det også denne varmepumpe som præsterer bedst når vejret er meget koldt udenfor. LG Nordic Prestige 9 larmer ikke mere end 17 dB, hvilket før har givet den titlen som den varmepumpe med laveste støjniveau nogensinde.

Det er et imponerende resultat når man tænker på at der bliver flyttet 16,5 m3 ud af denne varmepumpe pr. Minut. Dette er ligeledes med til at forøge din besparelse og gøre din indendørstemperatur bedre.

God styrke i det kolde vejr, som bevarer det gode indeklima

Noget af det bedste ved LG Nordic Prestige 9 er at den performer enormt godt nor temperaturen falder udenfor. En varmepumpe har normalt svært ved at udvinde varme når det er koldt udenfor. Det nordiske vejr kan være svært for varmepumperne, som afsættes i Danmark.

LG Nordic Prestige 9 performer, som navnet indikere, meget godt i de nordiske klimaer. Denne varmer dit hus op uden problemer selvom at temperaturen falder til omkring -25 ˚C / grader udenfor.

Som alle luft til luft varmepumper, så hjælper denne med et bedre indeklima i dit hus. Hvordan? Det gør de ved hjælp af filtre, som samler støj og andet skidt i luften op, hvorefter dette bliver filtreret. Ligeledes bevæges luften inde i huset. LG Nordic Prestige 9 hjælper alt i alt med at få en bedre lugt, samt til en renere luft, der er fri for bakterier. LG Nordic Prestige 9 er udstyret med nye og forbedret filtre som sørger for dette.

Andre læste også:
  Panasonic VZ9SKE er én af nordens bedste varmepumper

De nye filtre gør at du ikke bliver påvirket af skadelige partikler i luften. Ligeledes er maskinen også udstyret med ioner og plasma, som sikre dig yderligere mod partikler, bakterier og lugt.

Konklusion for LG Nordic Prestige 9

Alt i alt en rigtig god, effektiv og økonomisk luft til luft varme pumpe, som ikke støjer særlig meget. Denne varmepumpe er som navnet indikerer rigtig god i de nordiske klimaer. Varmepumpen fjerner lugt og bakterier fra indeklimaet, hvilket gør dette mere lækkert at befinde sig i. Er du på udkig efter den bedste varmepumpe eller få det bedste tilbud på en varmepumpe, så kunne LG Nordic Prestige 9 sagtens bevæge sig ind til denne titel.

Selvom at LG Nordic Prestige 9 er en ganske fortrinlig varmepumpe, så brude du også tage et kig på dennes “storebror” LG Nordic Prestige 9 Plus, som blev 4. bedst i test på listen over bedste varmepumper 2017.

For at få den bedste pris på LG Nordic Prestige 9, så burde du få 3 uforpligtende tilbud derpå. Det mener vi, da det får forhandlerne til konkurrere om dig som kunde, sådan du får en bedre varmepumpe pris. Tryk på knappen herunder for at få den bedste pris

Få det bedste tilbud på LG Nordic Prestige 9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

► (Skriv koden i boksen) *