LG Nordic Prestige 9 Plus | Varmepumpe fra LG | God luft til luft
4 (80%) 3 votes

En luft til luft varmepumpe er altid et sikkert valg og det er der bestemt flere danskere, der har fået øjnene op for. Mange gange høre man at folk gerne vil have en luftpumpe, da denne er økonomisk, effektiv og god for indeklimaet. LG Nordic Prestige 9 Plus er et godt valg for mange danskere, og i denne artikel kan du læse hvorfor.

Få den bedste pris på LG Nordic Prestige 9 Plus

Kraftfuld varmepumpe, som præstere godt i hele norden

Denne varmepumpe er, som navnet også afslører rigtig god til beboere i de nordiske lande og dermed i nordiske klimaer. Det er ikke synderligt svært for danskere at få varmet deres huse op med denne varmepumpe. Nogle brugere nævner at den klare sig fint i rum/arealer op til 160 m3. Dette kan dog ikke bekræftes. Måden hvorpå at denne varmepumpe er så god til at skabe varme på kan beskrive som følger. Luft til luft varmepumpen suger luft ude fra og trækker denne luft ind i huset. Luften udefra bliver komprimeret og dermed omdannet til varme inde i huset. Det er en meget billig måde at skabe varme inde i huset. Energiforbruget bliver meget lavere ved brugen af en varmepumpe.

 

Type: Luft til luft varmepumpe

Mærke: LG

 

Fordele ved LG Nordic Prestige 9 Plus

  • Det laveste støjniveau nogensinde på 17 dB
  • En god og meget effektiv varmepumpe
  • En af LG’s mest økonomiske varmepumper
  • Ergonomisk designet varmepumpe, som passer i de fleste hjem.
  • ENERGIKLASSE A+++ (dette mærke er det højeste energimærke)
  • COP: 5,6
  • SCOP: 5,2 (4. bedst i test på den danske liste over varmepumper 2017)
  • 6,6 kW varme/3,8 kW kulde
Andre læste også:
  Varmepumpe Test | Find de bedste luft til luft og luft til vand varmepumper 2017!

Få den bedste pris på LG Nordic Prestige 9 Plus

Varmepumpe med app

Denne varmepumpe har en tilhørende app fra LG, som gør at du kan styre din varmepumpe via WIFI. Det gør at du kan styre varmen i dit hus ved hjælp af appen og WIFI lige meget hvor du står i verden. Denne funktion, skal dog tilkøbes. Appen giver dig muligheden for at tænde for varmen i sommerhuset før at du kommer derop. Den kan også hjælpe dig med at starte vedligeholdelsesfunktionen, hvis ikke du befinder dig nær sommerhuset. Rigtig mange ejere af varmepumper i sommerhuset er rigtig glade for deres app funktion, sådan at de kan styre det hele hjemme fra huset.

 

Varmepumpens Vedligeholdelsesopvarmning

Som så mange andre varmepumper har denne også en vedligeholdelsesfunktion eller vedligeholdelsesopvarmning, som det også kaldes. En utrolig smart funktion, som arbejder imod frostskader eller lignende. Dette kunne være i sommerhuset, men det kunne også være i den private boglig.

 

Giv huset et bedre indeklima med denne LG varmepumpe

Denne varmepumpe fra LG er udstyret med et filter, som fjerne alt dårlig lugt. Oven i det, så skiller dette filter dig også af med skadelige bakterier, som der kunne florere i luften. Denne kunne altså være med til at forbedre dit indeklima i stor stil.

Der er ligeledes muligheder, når sommerens sol giver for meget varme og huset er fyldt med varm og tung luft. Dette er nemlig en varmepumpe med kølefunktion. Det betyder at denne kan fungere, som en aircondition. Dette er dog en funktion, som bruger meget strøm. Derfor kan det godt ses på elregningen i slutningen af måneden.

Andre læste også:
  Panasonic VZ9SKE er én af nordens bedste varmepumper

 

Konklusion for LG Nordic Prestige 9 Plus

Dette er altså alt i alt en rigtig god varmepumpe, som du have glæde af i mange år. Med denne varmepumpe følger 5 års totalt garanti og 10 års garanti på kompressoren. Da den er bygget og testet til norden vil du opleve, at den performer rigtig god i dit danske hjem. Design varmepumpen er overfladebehandlet med anti korrision og har et væld af funktioner. Det er altså en effektiv og økonomisk varmepumpe, der med sikkerhed vil bringe dig meget glæde.

For at du kan få en bedre pris på LG Nordic Prestige 9 Plus, så anbefaler vi at få får 3 uforpligtende tilbud på denne. Det gør vi, da forhandlerne på den måde kommer i konkurrence og må give dig en bedre varmepumpe pris. Tryk på knappen neden for

Få den bedste pris på LG Nordic Prestige 9 Plus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

► (Skriv koden i boksen) *