Er en varmepumpe bedre end elradiator eller brændeovn?
5 (100%) 1 vote

Vi kan vel hurtigt blive enige om at en brændeovn og/eller fyr tager meget tid at vedligeholde? Ligeledes kan vi nok også blive enige om at en elradiator kan tage lang tid om at varme huset op. Det er derfor, at du bør benytte dig af en god varmepumpe.

Få 3 gratis tilbud på en varmepumpe nu

Hvorfor? Fordi en varmepumpe har mange flere kvaliteter, som vi vil nævne her i indlægget. En varmepumpe er hurtigt, billig og effektiv, hvis at du vælger den rigtige. Du behøver ikke, at bruge enormt meget tid på at holde den. Faktisk kræves det kun at du tjekker dens kølevæske én gang om året, hvis at du har en varmepumpe med ét kilo kølevæske.

Hvis du har en brændeovn, så ved du jo at dette er en billig varmekilde. Men du ved med sikkerhed også at dette er mere tidskrævende. Tænde op, rensning, anskaffelse af brænde. Foruden dette forurener denne varmekilde en del.

Er du indehaveren af en el radiator, så ved du at de er nemme at installere. De skal jo kun sluttes til en stikkontakt, som befinder sig i stort alle rum. Du kender måske også til at elradiatoreren er dyr i strøm.

Hvad gør varmepumpen bedre?

En varmepumpe har super mange kvaliteter, som kan erstatte disse to varmekilder. Varmepumpen er nem og hurtig at tænde. Kræver utrolig lidt vedligeholdelse. Derudover er denne utrolig effektiv. Du kan faktisk opnå omkring 6 kWh fra en kvalitetsvarmepumpe. Ja du læste rigtigt.

Andre læste også:
  Varmepumpe til sommerhuset | Bedre energi | Spar mere i sommerhuset

Det er så meget at det faktisk mellem en tredjedel og en fjerdedel min elforbrug end en almindelig elradiator. Brændeovnen taler for sig selv, tænker jeg. Med en varmepumpe skal du ikke gøre andet end at trykket på en knap. Der er ingen aske, som skal renses ud i. Det eneste du skal gøre er at støvsuge støvfilteret en gang i mellem.

 

Gør varmepumpen billig for dig selv

Du kan gøre varmepumpen og installationen billig for dig selv. Det gør du ved at få tilbud fra flere forskellige fagmænd, som kan løfte din opgave. Vi anbefaler dig til minimum at få 3 tilbud før du vælger, hvilket tilbud du vil benytte dig af. På den måde kan du sammenligne de forskellige og se hvordan du får dækket dit behov bedst.

Få 3 gratis tilbud på en varmepumpe nu

Kommentarer

  1. Hvor lille er den absolut mindste jordvarmepumpe i KW.
    Lad os sige 4 KW. Nu er mit spørgsmål, hvor mange volt og amp. Skal den bruge.
    Jeg spørger fordi, fordi jeg påtænker et sådan anlæg i en større trækutter.
    Er det muligt at drive det med solceller og vindmølle. er der nogen der har erfaring med dette.
    På forhånd tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

► (Skriv koden i boksen) *