2 min. læsning (cirka)
4.8/5 - (9 votes)

Hvis du overvejer at investere i en varmepumpe eller allerede har installeret en, så vil du sikkert have oplevet allerede fra dag et at spare penge på din varmeregning.

Når du vælger en varmepumpe i dit hjem, er du samtidig med til at gøre verden til et bedre sted. En varmepumpe reducerer nemlig CO2 udslippet og er med til at give dig et sundere indeklima i hjemmet.

For at sikre at din varmepumpe kan overleve det klima og vejr, vi har i Danmark, er det vigtigt at overveje en varmepumpeskjuler.

Der kan komme meget skidt, jord, blade og ikke mindst regn og sne, når luft-varmepumpen står udenfor.

Med en varmepumpeskjuler kan du beskytte din varmepumpe og samtidig give den et flot design, der matcher din bolig.

En varmepumpeskjuler beskytter din bolig mod regn og sne

En varmepumpe som løsning til at opvarme dit sommerhus er særligt populært i Danmark. Det er en smart og effektiv løsning for at sikre, at du kan bruge dit sommerhus hele året rundt.

Særligt når vinteren melder sin ankomst, kan det være besværligt at tage i sommerhus. Det kan oftest tage flere timer at få opvarmet sommerhuset, og dermed kan det også koste mange penge.

Ved at have en varmepumpe installeret, kan du enten tidsindstille varmepumpen eller tænde den hjemmefra med fjernstyring fra mobilen. Du skal dog være opmærksom på, at varmepumpens ude del er ude i al slags vejr.

Det er derfor vigtigt at få monteret en varmepumpeskjuler, der er i stand til at beskytte din varmepumpe mod sne, regn og evt. løvfald. Så er du sikker på, at din varmepumpe kører som den skal i mange år frem.

Let at servicere en varmepumpe

Når du investerer i en varmepumpeskjuler, er det vigtigt at vælge et design eller en løsning, hvor det er let at komme til for serviceteknikeren.

Hvis der dermed opstår fejl, eller den skal serviceres, så kan serviceteknikeren let få adgang til varmepumpen.

Det gør både arbejdet lettere og mere effektivt for alle parter. Du vil også opleve, at det vil spare serviceteknikkeret tid, når der skal udføres service på din varmepumpe.

Her vil du som regel blive afregnet i en timeløn, hvorfor det kan spare dig penge at tænke en smart løsning ind i det, når du skal vælge en varmepumpeskjuler.

Derfor bør du selv montere en varmepumpeskjuler

Der er flere gode årsager til, at du bør overveje at investere i en varmepumpeskjuler. Først og fremmest er der er et stort udvalg af varmepumpeskjulere på markedet i dag.

Du kan derfor vælge mellem mange forskellige designs, så der er stor sandsynlighed for at finde det rette match til din boligs udvendige look.

Det behøver dog ikke at være en større udgift for dig, når det kommer til en varmepumpeskjuler. Du kan derfor investere i flere forskellige gør-det-selv-løsninger eller evt. bygge en selv i træ eller metal, hvis du har hænderne godt skruet på.

Hvis ikke du vil bygge din egen varmepumpeskjuler, kan du købe en, der er færdiglavet i de forskellige byggemarkeder i den farve og de materialer, du tror på egner sig bedst til din bolig. 

Hvad koster en varmepumpeskjuler?

Prisen for en varmepumpeskjuler varierer naturligvis efter, hvilket materiale og design du ønsker at gå med. En varmepumpeskjuler kan som regel købes for en fair pris af 1.000 kr. i de lokale byggemarkeder, hvor de er færdiglavet og klar til at sættes på din varmepumpe.

Dermed sparer du både tid og kræfter på selv at bygge en varmepumpeskjuler, der blandt andet skal tage højde for at varmepumpen skal kunne ventilere og at en tekniker let skal kunne få adgang til varmepumpen, når den skal serviceres.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.