Søg om tilskud til varmepumpen for at få den bedste pris

3 min. læsning (cirka)
Søg om tilskud til varmepumpen for at få den bedste pris
4.7 (94%) 10 stemme[r]

Søg om tilskud før du går ud og køber dig en ny varmepumpe. Siden 2009 har du kunne få energitilskud igennem Energispareordningen. Det kan være en enormt god ide at søge om tilskud, da lige netop dette kan spare dig for en masse penge. På denne måde sikre du dig igen, at du får mest ud af dit køb. Det er vigtigt for at gøre købet af en god varmepumpe mere økonomisk. Hensigten med tilskuddet er ligeledes at reducere mængden af C02.

Energispareordningen forpligtiger energiselskaberne til at nå et bestemt mængde besparelser i energi hvert eneste år. Energispareordningen kendes også bedre som den såkaldte 2020-aftale, som blev ført igennem i 2016

Søg om tilskud ved energiselskaberne

Der er mange energiselskaber i Danmark som yder tilskud til en varmepumpe. Grunden til at de gør dette er fordi at det nedsætter energiforbruget for din bolig. Derfor falder det også deres interesse, at du skifter til en varmepumpe.

Andre læste også:
  BBR-meddelelsen | Alt du skal vide

Du behøver faktisk ikke at vælge det energiselskab, som du benytter nu. Du bestemmer nemlig helt selv, hvilket energiselskab du benytter dig af. Det giver dig, som forbruger flere muligheder. Det giver dig muligheder fordi du nu kan gå ud og finde det energiselskab, som yder mest tilbud.

DU skal være meget opmærksom på, at få søgt om dette tilbud FØR, at du underskriver aftalen med installatøren. Aftalen med energiselskabet er dog det første man underskriver. Herefter kan man underskrive aftalen med installatøren. Gør man det ikke i denne rækkefølge, vil aftalen med energiselskabet ikke være gyldig.

Du kan finde en rimelig overskuelig liste med energiselskaber, der yder tilskud til varmepumper.

Den kan du finde ved at trykke her

Søg om tilskud til elafgift

Du kan kun modtage tilskud til elafgift, hvis at den nye elvarme er den primære varmekilde i din helårsbolig. Det er varmepumpen, hvis at du får den installeret i din helårsbolig. Det betyder, desværre for sommerhusejere, at man ikke kan søge dette tilbud til sommerhuset.

Når man får tilskud til elafgiften. Så nedsættes elafgiften på alt forbrug, som ligger over 4.000 kWh årligt. Når du søger dette skal du angive din bolig, som opvarmet i BBR-meddelelsen.

Andre læste også:
  VVS eksperten: Skal du genoverveje købet?

Du skal ligeledes underrette dit elselskab om, at du benytter elvarme fra en varmepumpe.

Håndværkerfradrag

Du kunne ind til den 31.12.2014 benytte dig af håndværkerfradraget. Det ville sige, at installationen skulle være udført inden da. Det er desværre ikke muligt længere.

Man kunne dengang få fradrag for arbejdslønnen til installationen af varmepumperne, det var dog ikke muligt, at få tilskud til selve pumpen. Hver person i en hustand, såfremt man var fyldt 18 år, havde ret til fradrag på 15.000 kr. Hvilket gjorde en markant forskel på prisen af installationen.

Få energitilskud ved at skifte til en god varmepumpe

Nogle ville nok spørge ”hvordan kan det være at jeg kan få energitilskud på min luft til vand varmepumpe?”. Jo, ser du. Det er der faktisk en meget god grund til og det er ikke kun luft til vand, men også luft-til-luft og det nye jordvarmeanlæg. Grunden lyder som følger. Energiselskaberne har fået af vide at de skal sænke deres energi forbrug. Det betyder ganske simpelt, at du kan få gavn af denne besparelse af energien.

Derfor kan du få noget, som de kalder energibesparelsestilskud. Med energibesparelsestilskud kan nemmere få råd til jordvarmeanlæg, luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe. Som tidligere nævnt er det er i energiselskabernes interesse, at du skal spare på energien.
Du kan spare penge og energi ved at få installeret en god varmepumpe, som din nye varmekilde i din bolig, sommerhus, kolonihavehus eller andet.

Andre læste også:
  Et ventilationsanlæg hjælper dig til et godt indeklima

Måden hvorpå at du kan få dit energibesparelsestilskud er ligeledes overvejende simpel. Dette tilskud skal du blot nævne, når at du beder om et tilbud på din nye varmepumpe. Så bliver montøren opmærksom på, at du godt kunne tænke dig at få dit energibesparelsestilskud.

Energibesparelsestilskuddet kan beløbe sig op til 8.000 kr, men du kan faktisk også få større besparelser end dette igennem tilskuddet. Tilskuddet kan nemlig svinge alt efter hvor du får det fra. Så det er noget du skal være opmærksom på.

Oversigt for artiklens indhold
Artikel Navn
Søg om tilskud til varmepumpen for at få den bedste pris
Beskrivelse
Har du problemer med at skulle betale hele varmepumpen selv, så er dette indlæg lige noget for dig! Der findes nemlig flere muligheder for at få tilskud - Se her hvordan!
Forfatter
Udgiver signatur
FindVarmepumpe.dk

Skriv en kommentar

6 − 1 =

► (Skriv koden i boksen) *