Søg om tilskud til varmepumpen for at få den bedste pris
4.9 (97.14%) 7 votes

Søg om tilskud før du går ud og køber dig en ny varmepumpe. Det kan være en enormt god ide at søge om tilskud, da lige netop dette kan spare dig for en masse penge. På denne måde sikre du dig igen, at du får mest ud af dit køb. Det er vigtigt for at gøre købet at en varmepumpe mere økonomisk.

Find den bedste varmepumpe til her!

Søg om tilskud ved energiselskaberne

Der er mange energiselskaber i Danmark som yder tilskud til en varmepumpe. Grunden til at de gør dette er fordi at det nedsætter energiforbruget for din bolig. Derfor falder det også deres interesse, at du skifter til en varmepumpe.

Du behøver faktisk ikke at vælge det energiselskab, som du benytter nu. Du bestemmer nemlig helt selv, hvilket energiselskab du benytter dig af. Det giver dig, som forbruger flere muligheder. Det giver dig muligheder fordi du nu kan gå ud og finde det energiselskab, som yder mest tilbud.

DU skal være meget opmærksom på, at få søgt om dette tilbud FØR, at du underskriver aftalen med installatøren. Aftalen med energiselskabet er dog det første man underskriver. Herefter kan man underskrive aftalen med installatøren. Gør man det ikke i denne rækkefølge, vil aftalen med energiselskabet ikke være gyldig.

Du kan finde en rimelig overskuelig liste med energiselskaber, der yder tilskud til varmepumper.

Den kan du finde ved at trykke her

Søg om tilskud til elafgift

Du kan kun modtage tilskud til elafgift, hvis at den nye elvarme er den primære varmekilde i din helårsbolig. Det er varmepumpen, hvis at du får den installeret i din helårsbolig. Det betyder, desværre for sommerhusejere, at man ikke kan søge dette tilbud til sommerhuset.

Andre læste også:
  BBR-meddelelsen | Alt du skal vide

Når man får tilskud til elafgiften. Så nedsættes elafgiften på alt forbrug, som ligger over 4.000 kWh årligt. Når du søger dette skal du angive din bolig, som opvarmet i BBR-meddelelsen.

Du skal ligeledes underrette dit elselskab om, at du benytter elvarme fra en varmepumpe.

Find den bedste varmepumpe til her!

Håndværkerfradrag

Du kunne ind til den 31.12.2014 benytte dig af håndværkerfradraget. Det ville sige, at installationen skulle være udført inden da. Det er desværre ikke muligt længere.

Man kunne dengang få fradrag for arbejdslønnen til installationen af varmepumperne, det var dog ikke muligt, at få tilskud til selve pumpen. Hver person i en hustand, såfremt man var fyldt 18 år, havde ret til fradrag på 15.000 kr. Hvilket gjorde en markant forskel på prisen af installationen.

Oversigt for artiklens indhold
Artikel Navn
Søg om tilskud til varmepumpen
Beskrivelse
Har du problemer med at skulle betale hele varmepumpen selv, så er dette indlæg lige noget for dig! Der findes nemlig flere muligheder for at få tilskud - Se her hvordan!
Forfatter
Udgiver signatur
FindVarmepumpe.dk | Find et godt tilbud på varmepumpen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

► (Skriv koden i boksen) *