3 min. læsning (cirka)
4.4/5 - (7 votes)

At finde et godt tilbud på en varmepumpe kan være svært. Priserne på varmepumper varierer meget alt efter hvor du kigger, men der er dog et trick, som er værd at kende til. For at finde den bedste varmepumpe pris skal du nemlig ofte sammenligne flere tilbud.

Der findes efterhånden et utal af services på internettet, som giver dig forskellige tilbud på varmepumper. Det hjælper ofte brugerne til at spare når de leder efter deres økonomiske varmekilde.

I dette indlæg vil du kunne læse mere omkring hvilke steder der er smarte for dig at bruge for at få den rette pris. Samt give dig 3 konkrete tips til at finde den udbyder der kan give den bedste pris på varmepumpen.  

Det er steder som befinder sig både i det lokale område, men nu til dags findes der også steder på internettet.

Kend dit behov

Det er meget vigtigt at kende til dit konkrete behov før du får dit tilbud. Det er ikke unormalt, at en sælger vil prøve at tilbyde dig mere end du har brug for.

Når vi skriver behov, mener vi at du bør vide kvadratmenter på indendørsområdet, hvilken type varmepumpe du vil investere i samt hvordan det passer på din økonomi.

Det er vigtigt at vide hvor meget du kan investere i en varmepumpe, når du får et reelt tilbud. Når du kender dit budget bedre, så er det ligeledes nemmere at ramme netop dit behov. Det betyder, at installatøreren kan gøre det muligt at øge husets værdi med en varmepumpe.

Ligeledes skal du finde ud af om du skal købe en god luft til luft varmepumpe, en god luft til vand varmpumpe eller et godt jordvarmeanlæg. Du kan selvfølgelig spare mange penge på at få installeret en varmepumpe og derfor vil det i de fleste tilfælde ikke være et problem. Det er ikke unormalt at familier kan spare over 10.000 kr. årligt.

Få det bedste tilbud fra start

Vi henviser som regel vores kunder til forskellige udbydere af varmepumpe tilbud.

Andre læste også:
  Overvejelser til varmepume financiering

Det er som regel denne linkede udbyder

Det er der flere grunde til. først og fremmest er det gratis og uforpligtende. Derudover giver det dig muligheden for at hente flere forskellige tilbud, som du kan vælge og vrage ud fra.

Der er mulighed for at hente helt op til 10-12 tilbud, som du selv kan takke ja eller nej til. På den måde finder du ud af om prisen passer dig eller ikke.

De, som er rigtig snu, vælger at få et tilbud fra samtlige udbydere. På den måde kan man sammenligne flere installatører og dermed få flere varmepumpe priser og tilbud, men også flere holdninger til hvad der er bedst for huset.

Med flere tilbud får du ofte en bedre pris på den varmepumpe, som du gerne vil have. Ofte sker det, at der kommer to eller flere tilbud på den samme varmepumpe, men med to forskellige priser.

Tænk investeringen og varmepumpens pris igennem

Når du har fået flere tilbud, så giver det rigtig god mening at tænke investeringen igennem. Ligesom, så mange andre ting, så kan en varmepumpe koste mange penge.

Det er bl.a. derfor at være sikker på at dit behov er dækket, varmepumpe prisen er korrekt og tilbuddene er velargumenteret. Sammenlign gerne tilbud og argumenterne, som du har fået fra de forskellige udbydere.

Synes du ikke, at du har fået en god pris på en varmepumpe, så gør det heller ikke noget at sprøge installatøren igen. Varmepumpe installatører hører ofte hellere, at du synes varmepumpen er for dyr eller at du ønsker en billigere løsning. På den måde kan de nemlig finde ofte finde en anden god mulighed for jer.

Investeringen i en varmepumpe giver ofte god meningen, men det betyder ikke nødvendigvis, at du skal gå halv hjertet ind i projektet. Giv det derfor hellere nogle dage før du vælger at sige ja eller nej tak til den varmepumpe pris, som du har fået tilbudt.

Hvad er konklusionen?

For at få den bedste pris på din varmepumpe bør du altså gøre følgende ting.

  1. Kend dit behov, så du ikke bruger for mange penge
  2. Få udbyderne til at kæmpe om dig ved at søge flere tilbud
  3. Giv det tid og tænkt investeringen igennem
Andre læste også:
  Er en varmepumpe bedre end elradiator eller brændeovn?

Vi håber, at du med dette indlæg fandt svar på hvad du søgte. Fandt du ikke svar, så lad os endelig høre fra dig i kommentarsporet.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

seven + nine =