1 min. læsning (cirka)
5/5 - (2 votes)

En varmepumpe på abonnement er som noget helt nyt begyndt at poppe op forskellige steder på internettet.

Det som der loves med et abonnement på varmepumper er, at du undgår egenbetalingen på 90.000 kr. – 130.000 kr., som du i nogle tilfælde skal lægge for en luft til vand varmepumpe, hvis ikke du får tilskud til varmepumpen.

I denne artikel gennemgår vi abonnementer på varmepumper.

Varmepumpe abonnement pris

Som tidligere beskrevet, så får du varmepumper på abonnement til en fraktion af udbetalingsprisen.

Førstegangsydelsen ved kan fx ligge på kun 7500 kr., hvilket inkluderer installation og opstart af abonnementet.

Det vil som minimum spare dig 82.500 kr. på den tidligere nævnte opstartspris på en luft til vand varmepumpe. Dette kan naturligvis mærkes markant.

Overstående priseksempel kommer fra virksomheden Nærvarme, som ligeledes giver et eksempel på en 15 år forbrugsbesparelse. Her menes der, at der kan bespares hele 37.500 kr på denne årrække.

Ideelt til dig, der ikke ønsker høj udbetaling

Et varmepumpe abonnement er altså ideelt til dig, som ikke ønsker en høj udbetaling. Derudover er dette også ideelt til dig, som ikke ønsker at vente på tilskud eller måske ikke har fået tilskuddet.

Nogle abonnements virksomheder tilbyder dig også hjælp med tilskuddet. Vi anbefaler dig derfor at du kigger efter dette, da der kan være penge at spare for di.

Her kan abonnementet altså træde ind og tage noget af den tunge byde væk fra starten og få dig grønt kørende med en varmepumpe løsning, som giver i mange tilfælde vil spare på varme regningen.

Du kan derfor som oftest regne med at din serviceudbyder tager sig at installationen, drift og servicen på din varmepumpe.

Derudover skal du ikke bekymre dig omkring indkøb af varmepumpen, koordinering med installatør eller lignende, hvilket gør det mere ideelt for nogle købere.

Øget boligværdi med bedre energimærkning

Boligens værdi kan ligeledes stige ved den bedre energimærkning, som boligen som oftest vil få med en varmepumpe fremfor oliefyr, elvarme eller lignende.

Andre læste også:
  SEER (Seasonal Energy Efficient Ratio)

En grønnere varme giver dig altså nogle andre positive fordele ved et boligsalg foruden at denne energiløsning på nuværende tidspunkt er meget attraktiv.

Varmepumper udleder som ofte markant mindre CO2 end andre opvarmningsformer og er derfor blevet meget velanset de seneste par år.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.