Få tre gode jordvarmeanlæg tilbud nu

Jordvarme er en meget effektiv energikilde, som kan give dit hus god varme. Denne type varme laves igennem en jordvarmepumpe eller jordvarmeanlæg, som denne også kaldes. Et godt anlæg kan producere op til tre gange, så meget af den energi, som den benytter.
Det betyder at det bedste et varmeanlæg kan gøre for dig er, at spare penge. Dertil kan vi kun spørge – Hvem kan ikke lide, at spare penge? I denne artikel kan du læse, hvordan du kan få den bedste pris på jordvarme igennem et reelt jordvarmeanlæg tilbud. Du vil også kunne læse generelle informationer omkring jordvarmepumpen.

Hvad er jordvarme og hvordan fungerer det?

Måden hvorpå jordvarme fungerer er ved at henter energien varmen fra jorden, som ligger omkring din bolig. Netop af denne grund kommer ordet jordvarme.
Det vil lyde nogenlunde sådanne, hvis man skulle blive teknisk. Jordvarmepumpen opsamler den lagerede solenergi, som ligger i den jord, som er under din græsplæne. Måden hvorpå at jordvarmepumpen opsamler energien er ved hjælp af nedgravede jordvarmeslager.

For at opsummere, så er det altså jordvarmeslangerne, som skaffer energien til jordvarmeanlægget. Når energien, så ligger i dit jordvarme anlæg, så kan du bruge denne energi til at få varme i dit hus, sommerhus eller kolonihavehus. Foruden dette så laver denne jordvarmepumpe også varmt vand, som du kan bruge til hvad der lyster.

Få 3 tilbud på en jordvarmepumpe nu

Hvad er forskellen på en jordvarmepumpe og et jordvarmeanlæg?

Sjovt nok, så er det faktisk kun ordet, som er forskellen. Det betyder, at en jordvarmepumpe og et jordvarmeanlæg er præcist det samme. Det er altså en af de ”kært barn, mange navne” øjeblikke, som man af og til snakker så meget om.

Der bliver altså talt omkring god jordvarme uanset om du benytter dig af den ene eller den anden term.

Hvordan finder jeg det bedste jordvarmeanlæg?

Jo, det var et rigtig godt spørgsmål. Det kommer an på flere ting. Det kommer først og fremmest an på størrelsen af dit hus. Det vil altså sige, at du skal kende dit forbrug. Når du har lavet din beregning, så kan du vurderer, hvilken varmepumpe, som er bedst for dig.

Det nemmest vil i de fleste tilfælde være, at få tre uforpligtende tilbud på en jordvarmepumpe det ene eller det andet sted. På den måde får du nemlig tre forskellige udbydere til, at komme med deres bedste forslag til dig. Disse tre varmepumpe montører arbejder ligeledes ikke sammen. Det betyder også, at de prøver at give dig en bedre pris end de konkurrerende montører.

Få 3 tilbud på en jordvarmepumpe nu

Den bedste jordvarmepumpe til mindre boliger

Overordnet set vil den bedste jordvarmepumpe til små huse være fra producenten Vølund. En god jordvarmepumpe fra Vølund er ikke svær at finde. Faktisk er Vølund nogle af de bedste vurderede jordvarmeanlæg i Danmark.

Et helt specifik bud på en pumpe med jordvarme, som er rigtig god til mindre boliger, kunne være fra mærkerne Vølund, DVI eller Viessmann. Modellen fra Vølund, som hedder Vølund F1255-16 / Vølund F1155-16 er en god jordvarmepumpe til de fleste mindre boliger. Dette konkluderer vi efter at have taget udgangspunkt i information fra Energistyrelsen.