3 min. læsning (cirka)
4.6/5 - (9 votes)

Igen gør Panasonic det rigtig godt med deres varmepumpe, Panasonic NE9NKE.

Billede af Panosonic NE9NKE luft til luft varmepumpen

Luft til luft varmepumpen er en af de bedste varmepumper fra producenten Panasonic. En varmepumpe, som er enormt simpel og lækker samt stilet at se på.

Denne luft til luft varmepumpe er meget god til dig, som gerne vil have en varmepumpe, der ikke er så synlig, men stadig effektiv.

Alt i alt har Panasonic formået at lavet en funktionel og stilren varmepumpe.

Type: Luft til luft varmepumpe

Mærke: Panosonic

Endnu en imponerende varmepumpe fra Panasonic

Denne varmepumpe er utrolig funktionel. Støjniveauet på denne varmepumpe er virkelig banket i bund. Dette har Panasonic gjort ved hjælp af deres inverter Plus System. Dette gør ligeledes NE9NKE til en markant og effektiv varmekilde.

Varmepumpen har et tilførende betjeningssystem, som følger med når du bestiller denne. Modulet sidder på varmepumpen og hertil kommer der også en fjernbetjening, som kan bruges til at betjene varmepumpen på afstand.

Fordele for Panasonic NE9NKE

  • Lavt støjniveau
  • Fungerer ned til -20 grader
  • 20% reduktion i elforbrug
  • COP på 4,86
  • SCOP på 4,36
  • Varmekapacitet: 3,4kW
  • Kølekapacitet: 2,50kW

Panasonic NE9NKE har en utrolig ydeevne

Til trods for at varmepumpen har et reduceret støjniveau, så har den også en god ydeevne. Det betyder dog ikke et højere energiforbrug. Faktisk, så betyder det noget helt modsat. Dejligt ikke?

Panasonic NE9NKE er blevet testet, med Inverter Plus systemet, til at have et meget mindre forbrug. Faktisk sparer du 20% på elregningen fra den tidligere model.

Denne varmepumpe er mærket med A+. Dette er et ganske okay energimærke, som bestemt er bedre end de fleste andre varmepumper. Du kan eventuelt sammenligne ved at trykke her. Denne danmarkspumpe test er lavet af Energistyrelsen. Det er altså lavet af en meget troværdig kilde, som du uden tvivl kan stole på.

Lavt støjniveau

NE9NKE er stortset lydløs i forhold til nogle af de gamle varmepumpe modeller. Der er jo heller ikke noget værre end en varmepumpe der støjer. Panasonic har gået all-in på reduceret lydniveau.

Derfor har producenten udviklet SilentAir-teknologien. Panasonic SilentAir gør at NE9NKE kun udgiver lyd med 23 dB, hvilket er lavt for en varmepumpe.

Find den bedste pris på Danmarkspumpen, Panasonic NE9NKE

Selvom at Danmarkspumpen, Panasonic NE9NKE, bygget til norden, så er det ikke altid ensbetydende med at den passer til alle. Det er derfor vigtigt at finde ud af dit forbrug før at du anskaffer dig en Danmarkspumpe.

Derudover er det meget vigtigt, at finde varmepumpens bedste pris. Den bedste måde du kan gøre dette på, er ved at sammenligne fra flere forskellige tilbud eller forhandlere.

Der findes mange løsninger, hvor du kan få tilbud på en varmepumpe. Det typiske er, at en service samler tre tilbud til dig, men du kan også selv opsøge disse tilbud. Ligeledes skal du være opmærksom på, at finde en ordentlig løsning, som giver dig den bedste pris.

Vi linker kun til services, som leverer en ordentlig løsning her på siden. På den måde får du den bedste pris uanset hvilke varmepumpe modeller, som du kigger på.

Montering af varmepumpen

Denne varmepumpe skal, som alle andre varmepumper, monteres af en autoriseret installatør. Det betyder dog ikke at du ikke må gøre noget selv. Hvad må du selv montere?

Jo, der er mange, som vil spare penge på opsætningen af varmepumpen. På den måde kan du nemlig gøre det billigere for dig selv. Det du skal være opmærksom på ved montering af en varmepumpe luft til luft er at du ikke må montere det hele selv.

Du kan sætte indedelen op selv, ligeledes kan du hænge yderdelen op eller sætte denne på et gulvstativ. Det er det eneste du må, når det kommer til varmepumpe montering gør det selv.

Når du har været gør det selv person, så meget som du nu kan, så skal du have fat i en autoriseret installatør eller vvs’er. De skal nemlig sætte delene sammen og installere varmepumpen.

Konklusion

Alt i alt har Panasonic endnu en gang en varmepumpe i høj kvalitet. Denne model går også under navnet Danmarkspumpen Premium, da den egner sig utrolig godt til de danske forhold.

Pumpen kan med dens mange funktioner give en god varme til mindre boliger eller sommerhuse. Kendetegnet på denne pumpe er lavt elforbrug og et lavt støjniveau.

Findvarmepumpe.dk anbefaler:

En standard varmepumpe
Spar penge – modtag flere gode tilbud på din varmepumpe!

Du udfylder én formular med dine ønsker og behov på 2 minutter. Herefter sendes din forespørgsel til maximalt 4 forskellige montører.

Montøerne er opmærksomme på, at levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent dine tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

eighteen − 12 =